שבתאי בנסיגה
New member
על פורמליות ועל גב` ג.ב.
קודם כל שלום לך ג.ב. (ואשמח לפנות אלייך בשמך הפרטי המלא - זה יותר אישי, רק שאני לא יודע אותו). אז השאלות שלך בכלל לא פורמליות... התכוונתי שהפורום בכללותו פורמלי - אבל לא משנה..
בכל אופן, כתבתי לך את זה ב``הודעה חדשה``, כדי שזה כ ן יקפוץ לראש העמוד, ולא תפספסי את זה.. קראתי את ההודעות שלך (ותשובותיהן) וכמו תמיד - אני חייב להגיב! אז קודם כל - הירח ומאדים אצלך בצמידות?? כי כתבת ששניהם במולות לפלוטו. שנית - הספר שקראת הוא של טלילה סטן, נכון? אז בואי אני אעזור לך להבין קצת טוב יותר... קודם כל, למרות שזה כבר אולי לא רלוונטי, אני אסביר לך על בית 12. בית 12 הוא הבית הקלאסי של הדגים, ועל כן הוא בעל אופי זהה. הוא לא בדיוק מראה על אויבים נסתרים ומקומות סגורים - זה הצד השלילי שלו! במובן רחב יותר - הוא מראה על הצד הנפשי רוחני (דגים הוא המזל האחרון בגלגל - כלומר נפשו היא הנעלה ביותר... בניגוד לטלה האגואיסטי ולשור החומרי - שהם המזלות הראשונים בגלגל). בכל אופן, זה בית שמראה על התת מודע, הפחדים והבריחה מן המציאות, כלומר דברים שהאדם לא מסוגל להתמודד איתם (נפטון). אצל מדונה בית זה עשיר בכוכבים - אבל זה לא הופך אותה לסכיזופרנית! זה מדגיש את היצירתיות שלה, האומנותיות של הדגים (מה שקשה לצפות מאופק ועוד שלושה כוכבים בבתולה). הבנת? ובקשר למפה שלך... העובדה שהשמש שלך בהיבטים דיסהרמוניים, בהחלט לא אומרת שאת בדיסהרמוניה לכל חלקי האישיות שלך, פשוט קשה לך לבטא את ה``אני`` (שמש) מסיבות שהם גורמים.... כלומר, יכול להיות שהצורך הנפשי בחופש או הרחבת אופקים ולמידה (ירח ב-9) מונעים ממך להגשים את כל כולך - אבל אם את מודעת לבעיה - הרי שזה לא ממש צריך להפריע לך! והמבנה הזה שיש לך הוא המשולש הקטן (שני כוכבים, או יותר במקרה של צמידות, ב-90 מעלות אחד לשני - ו180 לכוכב שלישי). זה בהחלט לא מבנה קל - כי כשאחד הכוכבים במעברים או בקידומים יפעיל את אחד הכוכבים שמשתתפים במשולש (ולא משנה איזה) - אז כל הכוכבים יצטרפו לחגיגה הדיסהרמונית.. ואלו תקופות של תסכול בד``כ. את יודעת מה אומרים - צרות באות תמיד בשלשות. אז זהו בערך... עוד משהו? פורמלי אך מורד, שבי
קודם כל שלום לך ג.ב. (ואשמח לפנות אלייך בשמך הפרטי המלא - זה יותר אישי, רק שאני לא יודע אותו). אז השאלות שלך בכלל לא פורמליות... התכוונתי שהפורום בכללותו פורמלי - אבל לא משנה..