על פחדים ודאגות קלות...

סרינה

New member
על פחדים ודאגות קלות...

איזה קלות? טון - טון וחצי מינימום. בקיצור, עוד 3 שעות בדיוק אני נכנסת ללמד באוניברסיטה, בפעם הראשונה בחיים (שעלולה להיות גם האחרונה, אם אני אחטוף התקף לב באמצע השיעור). למרות שיש לי מערך מוכן, שעברתי עליו רק כמה מאות פעמים, וגם לימדתי בעבר (רק לא בחוג שלי, ולא באנגלית), אני מרגישה את פחד הקהל הישן והטוב משתלט עליי. תחזיקו לי אצבעות? מבטיחה לעדכן אחרי 16:00.

Ronnie*

New member
האצבעות שלי מוחזקות...

תודיעי מתי אפשר לשחרר אותן
אני בטוחה שיהיה מצוין, התכוננת כל כך הרבה... אל תדאגי. בהצלחה!

אתי@

New member
בהצלחה ענקית ../images/Emo57.gif

בהחלט לא קל והחששות ברורים, אבל אין לי ספק שתצליחי. מחזיקה לך אצבעות (20!) ומחכה לשמוע שהכל הלך נפלא.

דפי26

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo57.gif

זה מזכיר לי מצגות באוניברסיטה וכבר יש לי כאב בטן

kisses

New member
שיהיה המון המון ב-ה-צ-ל-ח-ה ../images/Emo57.gif

כולנו פה נחזיק לך אצבעות ואת יודעת מה שאומרים תדמייני את הקהל שלך ערום או בתחתונים
זה יקל עליך

סרינה

New member
חזרתי!!! אפשר לשחרר אצבעות...

קודם כל: איזה חמודות שדאגתן לי - מצטערת שלקח קצת זמן. פשוט אחרי השיעור עוד נשארו כמה תלמידים לשאול אותי כל מיני שאלות (כאילו שאני אדע לענות להם
), ואז לקח עוד זמן עד שהגעתי למחשב. בקיצור, היה ממש בסדר - יש לי כיתה מאוד חמודה, יותר גדולה ממה שחשבתי (אבל זה לטובה - אחד הפחדים היה להישאר עם שלושה תלמידים). הם גם הפתיעו בעירנותם, נחמדותם והקשבתם - פשוט סטודנטים למופת, ושיישאר ככה
בהתחלה התרגשתי נורא, ואני חוששת שראו (שכחתי מילים *מאוד* פשוטות), אבל אח"כ, כשראיתי שהם רושמים במרץ כל מה שאני אומרת (איזה קטע משונה - אני רגילה להיות זאת שרושמת...), הבנתי שאנחנו כנראה נהיה בסדר. אז שוב תודה על העידוד - איזה כיף שאתן כאן כשצריך
. ועוד מעט אני נכנסת לעוד שיעור (מ-18:30-20:00 - למה עשיתי את זה לעצמי???), אבל הפעם כתלמידה מן המניין... ואח"כ, אולי, אני גם אגיע הביתה. שלכן,
המורה

למעלה