על פייר, הוגן, לא קיים ומה שבינהם.

erlich

New member
על פייר, הוגן, לא קיים ומה שבינהם.

"אבל זה לא פייר שרק בגלל שהיא בלודינית 170 עיניים ירוקות פנים של דוגמנית וגוף של רקדנית היא לא תעשה תורנויות!" בנינו, זה באמת לא פייר שרק בגלל המראה שלה היא תקבל את זה. אבל זה שהיא יודעת להשתמש בו לטובתה... זה כבר עניין אחר. דוגמא אחרת - סלקטורית באחד מהמועדונים היותר נחשבים של תל אביב, בחור שנראה לא רע בכלל, עונה לשם איתי כשהוא במצב רוח טוב. הבחור מתקרב לתור, מבין שאין מצב שהוא מחכה את כל זה רק בשביל להיכנס, קריצה לסלקטורית בליווי פלאש של מצלמה דיגיטלית והוא כבר בפנים. מאוחר יותר באותו הערב אפילו היה איזה סטוצון קטן על אחד מהקירות של המועדון. למה? כי הוא ידע להשתמש במה שיש לו. נכון, בנות מעצם היותן הן בעלות הרבה יותר נתונים משכנעים (מי אמר ציצים ולא קיבל?) אבל מצד שני גם לנו הבנים יש לא מעט דברים שאפשר להשתמש בהם. שאלת כל השאלות ו-ויכוח כל הויכוחים, האם זה הוגן (לשני המינים) להשתמש במין וסקס אפיל על מנת להשיג דברים? אתם תתחילו, ואני אספר לכם את דעתי כשתגמרו. אופס, "תסיימו". ארז.

*-*SUNSHINE*-*

New member
פיר ?

לחלוטין
אני אישית בתור בעלת ציצים משתמשת בסקס האפיל(ה"זה" שיש לי) יותר בחיוך שלי ובשנינות אבל כן זה לעניין לגמרי ואנשים עושים את זה הרבה שנים וגם ימשיכו לעשות. גמרתי. עכשיו אתה.

ברור!

צריך לדעת לנצל את הקלפים שהעולם הביא לך על הצד הטוב ביותר.... אם יש לך חיוך מקסים ומבט חושני ובחורות מסובבות ראשים כאתה עובר ברחוב...בטח שתנצל את זה....היום בנחמדות לא משיגים הרבה דברים, אז למה לא לנצל ניתונים טבעיים לצורכים אישיים.....בכיף אני אומר ואפילו מאוד רצוי!

למעלה