על פי חכמת הקבלה כל הדברים ביקום

על פי חכמת הקבלה כל הדברים ביקום

נוצרו בדרך שנקראת בריאה וממנה נבע הכל. עניין מוצא האדם אם מן הקוף או לא - אז חכמת הק בלה מוכיחה בדרך מדעית לחלוטין כיצד העולם בנוי ממצבים שעתידים לקרות וכאשר הם קורים אז זה נקרא שהם:לובשים צורה, מקבלים גשמיות. הקבלה מסבירה איך הכל בא מהאדם ולא ההפך..כלומר חיות הן בריאה של האדם. הלוואי והייתם יכולים להבין זאת בכמה מילים..אבל יש דרך לעשות לכל עם ישראל שלא יודע את מקורותיו את מוצאו ואת יעדו...זוהי דרך הדעת..דרך ההוכחה. וזה שמתווכח על הדברים חייב ללמוד לפני כן את שני נקודות המוצא ולא יחשוש משינוי אמונתו...כי כשאדם מבין את ההוכחה לבורא שהיא פיסיקלית לחלוטין...זה נהיה קשה..והבורא לא נותן למי שקשה לו הבנה שקשה מעבר ליכולתו.זהו תהליך שמתקדם.כנסו קראו מעט קבלה WWW.KAB.TV

Levos

New member
אם יש הוכחה פיזיקלית, למה איני רואה

אותה? ואם אין הוכחה, למה לי להקשיב לשטויות הקבלה.

אתה לא ראוה כי הבורא לא מראה לך

ואם תשאל אותו הוא יראה לך..זה קשה לעשות זאת אני יודע...פתאום ככה לפנות לאיזשהו כוח שלא מאמינים בו ממש...שמעטים יודעים מה רצונו..זה לא קל..אבל זה מה שהוא רוצה..שאדם יפנה אליו..כי אמונה במשהו זה אומר ביצוע פעולה..כאילו אדם לא אומר לעצמו אני רעב ולא קם לאכול.אות ודבר הבורא...אם לא תפנה אליו ותאמין אפילו עם מליון ספקות..גש אליו תתריס בו..בקש משהו...אתה תופתע לגלות כוח שלא הכרת עד היום שיענה אותך עד שתבין למה איך כמה...וזה כי גגם הוא סובל..קח את כל סבל האנושות גם יחד...זהו סבל השכינה. אם רצונך בהוכחה לבורא פנה אליו אלי או לקבלה.

Charles Darwin

New member
מצד אחד אתה אומר שאלוהים

"מסתיר את עצמו", מצד שני אתה אומר שיש מיליון "הוכחות" לקיומו. תחליט.

Levos

New member
יש לך את מספר הטלפון שלו?

אולי כתובת? הרי אין שום תקשורת הדדית עם אלוהים.

זהו, שלא כל אחד יכול ללמוד קבלה

משום שהיא קדושה ולא כל אחד יכול להבין את העוצמה שלה. לפעמים אנשים לומדים קבלה רק כדי לספק את יצר הסקרנות שלהם ולא מתוך אמונה שלמה. תראה איך לקחו משפטים מהתנ"ך, עיוותו אותם ויצרו משמעויות שונות לחלוטין. במקרה הזה עושים מסחרה מהתנ"ך.

למעלה