על פי כתבה בווינט שקראתי מדברים על עונה 7!

shay1301

New member
על פי כתבה בווינט שקראתי מדברים על עונה 7!

וכל זה רק בגלל הרייטינג הגבוה...

The King 251

New member
האמת שהייתי די בטוח שזה יקרה!

בעונות האחרונות הרייטינג של הסדרה גדל מאוד! השידורים החוזרים שהיו בקיץ, של עונות 1,2,3 , קיבלו רייטינג ממש גבוה, יחסית לזה שהם שידורים חוזרים ועוד ב-23:30 בלילה! אגב, בגלל הרייטינג הגבוה הוסיפו לעונה הנוכחית (6), עוד 4 פרקים, בנוסף ל-14 שתוכננו. בטח יקח זמן עד שתשודר העונה השביעית... (או שלא?) יש למה לחכות!! :)

shay1301

New member
אם יעשו עונה 7 שיעשו לה 14 פרקים ויגיעו ל100

100 פרקים..ככה הכי קל לסגור את הסדרה.. בואנה זה הסיטקום הכי ארוך בארץ לפני "שמש"!

The King 251

New member
באמת סיטקום מאוד ארוך! מאז 2001!

למה הכוונה "ככה קל לסגור את הסדרה"? אני אומר.. 100 פרקי מבוא, ומאז... השמיים הם הגבול :))

chenisra

New member
כע.. פורסם..

פורסם שמתכננים עונה שביעית... כע אני ממש בטוח שימשיכו עוד עונה וזהו.. זה כמו כל דבר זה פשוט ימעס על החברה הישראלית מתישהו.. [עלי לא :) ] זה כמו כוכב נולד.. אני כבר מתחיל לשנוא את כוכב נולד... זה פשוט נמעס ! זה אולי ימעס אבל החברה הישראלית ממש תתבעס שהם לא המשיכו.. כמו רק בישראל עכשיו כולם רוצים שהם יתחילו להיות על המסך באופן קבוע.. :\ אני אומר שהבמאי והמפיק וכל הצוות לא יפרשו אבל השחקנים יפרשו מהר מאוד.. עוד מאט אבי קושניר יגיד זהו מצתי את שלי בטלווזיה וזהו.. וככה כולם.. ולא יהיה להם איך להמשיך..

The King 251

New member
מקווה שימשיך עוד הרבה מעל עונה שביעית :(

זה נכון מה שאתה אומר אבל דווקא בעונוצת האחרונות, שהיו ברשת היו יותר צופים לסדרה. במיוחד בעונה הנוכחית, הרייטינג של הסדרה הוא מצויין, כי אנשים רואים את זה יותר. מקווה מאוד שזה לא ימאס מהר, ושהשחקנים ישארו...:/ *בקשר לכוכב נולד... חח נמאס ויצא מכל החורים כבר ממזמן.. אבל אנשים רואים את זה.. לא יודע למה.

למעלה