אתנחתא קומית...
"אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): האמת, רבותי חברי הכנסת, שמעתם כמוני את דבריו של ראש הממשלה - המפתיעים, אגב- שדיבר לפני 10 ימים על אפשרות של פריצת דרך מדינית. הוא אמר: בקרוב תהיה פריצת דרך מדינית, וכמובן שהוא תמיד מדבר על ויתורים מדיניים, ויתורים כואבים. חשבנו, חשבנו, חשבנו. מה הוויתור? - - יאיר פרץ (ש"ס): - - - היו"ר ראובן ריבלין: חבר הכנסת פרץ, נא לשבת. אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): - - מה הפריצת דרך המדינית שמדבר עליה ראש הממשלה? שנים אנחנו מחכים לדעת מה הוויתורים הכואבים - - קריאות: - - - רוחמה אברהם (הליכוד): - - - אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): - - מה הפריצת דרך, מה הדבר החשאי, הסודי, שמסתיר ראש הממשלה - - מאיר פרוש (יהדות התורה): הוא מכר את הפרה - - - היו"ר ראובן ריבלין: חבר הכנסת - - - יאיר פרץ (ש"ס): - - - שר האוצר - - - אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): - - אני אגיד לכם מה. יש רק דבר אחד שהתרחש, יש רק דבר אחד חיובי, מענין, שהיתה בו פריצת דרך - שאולי התכוון אליו ראש הממשלה - זה הניצחון של אחי-נצרת על ביתר ירושלים. משהו היסטורי. רוני בר-און (הליכוד): רגע, רגע, רגע, אתה רוצה שייקחו לכם גם את הנקודות על הניצחון הזה? אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): אסור לנצח את ביתר ירושלים, חבר הכנסת בר-און? אה, זה נוגע לך אישית. זה נוגע לך אישית. רוני בר-און (הליכוד): רגע, מה אתה אומר? שעשינו ג'סטה לנצרת - - - אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): לא. גם ניצחו את ביתר ירושלים - לזה התכוון ראש הממשלה. לא היו סיכולים ממוקדים בנצרת, לא היה עוצר - - היו"ר ראובן ריבלין: אני האחרון שאעצור דיון על ביתר ירושלים. יחד עם זה, אני מבקש להתקדם. אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): - - לא היה עוצר בנצרת, הרחובות היו פתוחים. שום דבר לא היה, רק לזה יכול ראש הממשלה להתכוון - - רוני בר-און (הליכוד): זה נושא נפרד, הניצחון הזה. היו"ר ראובן ריבלין: חבר הכנסת בר-און, אנחנו חייבים לסיים את הדיון. אחמד טיבי (חד"ש-תע"ל): - - אדוני ראש הממשלה, כי בתהליך המדיני ראש ממשלת ישראל, מר אריאל שרון, לא עושה כלום. תודה רבה, אדוני היושב-ראש. היו"ר ראובן ריבלין: תודה רבה. אני מודה לאדוני ש-51 שניות לפני הזמן סיים. אני הייתי מבקש רק מחבר הכנסת פרוש לתקן לפרוטוקול. אדוני אמר שמכר פרה. אני מציע שאדוני יאמר: מכר פר. מאיר פרוש (יהדות התורה): פר. היו"ר ראובן ריבלין: כדי להיות מדויק מבחינה היסטורית, כי לא יבינו מה זה מכר פרה. מאיר פרוש (יהדות התורה): - - - היו"ר ראובן ריבלין: הבנתי. אני מודה לחבר הכנסת אחמד טיבי. חברת הכנסת אורית נוקד, לאחריה - חברת הכנסת מלי פולישוק. קריאות: - - - היו"ר ראובן ריבלין: רבותי חברי הכנסת. מאיר פרוש (יהדות התורה): הוא קשור אליה בדמי נפשו - - - היו"ר ראובן ריבלין: חבר הכנסת פרוש, אני מודה לך על הערותיך. כעת חברת הכנסת אורית נוקד היא אשר על הבמה ולה זכות הדיבור. בבקשה."