על פליטות ועיפות

על פליטות ועיפות ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אני רוצה "קצת" לקטר, מגיע לי, נכון?
שגיא בן 4.5 חודשים ופולט כל הזמן. לא משנה מתי הוא אכל ומה עשינו אח"כ. הנה, ישבנו לנו לקרוא הודעות בפורום, וטראח
החולצה שלי ספגה את הרמדיה של הארוחה האחרונה. לא טילטלתי אותו ולא כלום, הוא ישוב עלי ופולט. ערימת הכביסה שלי לא "מנמיכה" ומכונת הכביסה עובדת ללא הפסק. אני לא יכולה ללבוש משהו נורמאלי, כי אני במילא "אחטוף" אותה. לפעמים, אני לא מצליחה לצאת מהבית לפני שהחלפתי 2 חולצות. כבר היו לי מצבים בהם יצאתי עם חולצה ש"זכתה" בפליטה כמה שניות קודם, כי לא רק שלא היה לי כוח להחליף, אלא לא היה לי למה...
רגע, חכו, עוד פעם שגיא פולט
ושגיא המתוק
? הוא מאושר, אבל לעיתים כועס
על אמא שמחליפה לו כל הזמן בגדים (וגם לא תמיד אני יכולה להחליף, כי אז אני אטלטל אותו בהחלפה, והוא יפלוט
) הנה, היום אנחנו נוסעים למפגש של פורום הריון לאחר טיפולים, ואני כבר מדמיינת לי את החברות החתיכות ורק אני נראית כמו ג´יפה
אני ממש אובדת עצות. אין לי כבר כוח להיות מסריחה מרמדיה כל הזמן. יש לכן עצות, או קצת ניחומים בשבילי? והעייפות
אוי, העייפות. הלכתי לישון ב - 23:00 (מותר גם לי לצ´וטאט בשקט לשעה ללא הפרעות, לא?) קמתי ב - 1:30 וחזרתי לישון בשעה 2:15 וב - 5:00 שוב קמתי לשגיא שהחליט שנגמר הלילה
, אמא לא צריכה
וצריך לשחק עכשיו
. בשעה 7:30 הוא נרדם מעיפות, ואני טסתי למיטה
אבל
המנקה של המדרגות התחיל לנקות וה
הגדול התחיל לנבוח ותנחשו מה? שגיא התעורר... אז עכשיו יש לו אמא עיפה, מרוטה, מסריחה מרמדיה, עם כאבי בירכיים נוראיות (מכה שאני סוחבת מההריון) שכל רצונה הוא להניח את הראש לשעה ולעשות
שלכם, סיגל (או בשמה החדש "רמדיה" אמא של שגיא)

צר לי יקירה , אבל לי ניחומים בשבילך

גם ליאם שלי פולט בלי הפסקה הוא אובחן כסובל מרפלוקס והומלץ לי להוסיף לו קורנפלור לאוכל . זה לא מפחית את הפליטות רק את הכמות... אבל הסרחון אותו סרחון. החלטתי כשאנחנו יוצאים מהבית במקום לקחת רק להם בגדים להחלפה , לקחת גם בשבילי... בינתיים אני פושטת את הארון של אבא שלהם, מה שרק לי יגמרו הבגדים? הרופא אמר לנו שכשהוא ישב הפליטות יעלמו , אז יש למה לחכות. תהני במפגש רונית שבפורום של הריון אחרי היתה פסיבית ביותר

הכמות לא גדולה (אני חושבת), 5CC

לערך (או קצת יותר {או שזה נראה לי יותר}) בכל פעם... אין לי כבר מה לקחת מאבא שלו...

רותי ע

New member
אז יש לי תשובה מעודדת בשבילך..

זה רק הולך ומשתפר. פחות קשה, ישנים יותר.. מגיל שנה בערך החיים שלי ממש נהיו יותר קלים והיום אין להשוות להתחלה. מכל הבחינות. אבל אז.. מגיע עוד אחד והכל מתחיל מהתחלה

אז אם אנחנו כבר ב"שוונג" כדאי

להפשיר את הקרטיבים (ביציות מופרות מוקפאות) שלנו? איפה, איפה האור של חיי שיקרא את שכתבת? איפה? תנחשי...............................................................................................................................................................................בוודאי, הוא
למה לא?

סיגל, גם רעות בת 4.5 חודשים

(כמעט 5) ואנחנו קוראים לה בצחוק "פלטיאלה". לא מפסיקה לפלוט, ובכמויות. יש לי ביום שני בצהריים בדיקת התפתחות אצל הרופא שלה ורשמתי לי לבדוק איתו אם זה לא מוגזם....תזכירי לי ואדווח. אגב, מה תאריך הלידה של שגיא ? (אנחנו 18/9). באותה הזדמנות - לנובלק יש פורמולה שנקראת AR והיא נגד פליטות. לנו זה לא עזר, אולי בגלל הערבוב עם הנובלק נגד עצירויות, אבל שווה אולי לנסות... קונים את זה רק בסופרפארם.

קראתי את מה שכתבה רונית וחשוב

להוסיף ש- NOVALAC AR בעצם מכיל קורנפלור שהופך את האוכל ל"חלק" יותר בשל העמילן ולכן יורד יותר טוב ויותר מהר בושת. זה קצת יותר צמיגי מהפורמולה הרגילה ובנוי בדיוק לגיל הזה (גם במינון).

odeia

New member
סיגל שלום, כמה מבינה אותך על

העייפות והנמאס. לגבי הפליטות, ניסיתי להחליף לו לחברה אחרת של תחליף חלב? אולי לעשות יותר דליל או יותר סמיך? האם הוא עולה במשקל למרות הפליטות? אם לא - כדאי לבדוק את נושא הריפלוקס. יש תינוקות שמקבלים מזון מיוחד נגד פליטות, שווה ייעוץ של רופא ילדים. לגבי הבירכיים - תנסי להיוועץ בכירופרקט.

טפו-טפו-טפו, ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שגיא עולה מאוד יפה במשקל (הוא באחוזון 95...לא ידעתי שקיים בכלל אחוזון שכזה). אני לא מודאגת מבחינה בריאותית, בגלל שהוא מתפתח יפה (ושוב:
), אלא סתם קיטרתי ורציתי לשמוע מאחיותיי "לצרה". ולגבי הסמיכות: שמנו לב שזה לא משנה. גם אחרי דייסת מטרה (שאמורה להיות סמיכה יותר, לא?) הוא פולט...

odeia

New member
מלח מים, מלח מים, מלח מים,

רק היה חומר למחשבה לבדוק כיוונים. מאחלת לכם המון בריאות וכייף. ייעוץ לגבי זה ממש קשה לי לתת כי אודיה לא פלטה, לא הקיאה ולא עשתה גרפס. ילדה מאוד מנומסת. שבת שלום לכם.

odeia

New member
סיגל, זה עוד כלום, היא גם ילדה

צנועה. היה לנו קטע מדהים באולטראסאונד שבו אומרים את מין הילוד, מה שנקרא סקירת מערכות. הרופא רצה להגיד לנו את מין הילוד ובא לבדוק והילדה שמה יד על המפשעה ומסתירה לרופא. הרופא אמר טוב, נבדוק מהצד השני, מגיע לשם עם האולטראסאונד והיד של הילדה עוברת לשם, (היד על הישבן). הרופא לא אומר נואש וחוזר לצד הקדמי, ושוב ידה של הילדה שלי מגיעה גם לשם, מסתירה לו. אז הוא אמר שהוא לא מתווכח עם ילדה צנועה ובדק דרך איברים פנימיים, והוא אמר שלפי האיברים הפנימים הסיכויים הם שזו בת. ואכן נולדה לי בת מקסימה.

מיכל153

New member
אצלינו אייל היה פולט המון,אבל מאז

שהתחיל מרק ובכמות של מנה וכמובן גם פירות, הפליטות הלכו ומעטו. גם אני הייתי מתלכלכת שחבל על הזמן. אייל בן 9 חודשים. החלפתי בהתחלה מסימילאק שנתנו בביה"ח, למטרנה רגילה ואז לצמחית. בסימילאק היה הכי הרבה פליטות ומטרנה צמחית אומרים שמתעכלת יותר טוב. למעשה האוכל המוצק עזר הכי הרבה. ליאת (בת 11.5) היתה מקיאה עד גיל שנה(בגלל ליחה של ברונכית ספסטית), כמויות כאלה שהפליטות של אייל הן כלום לעומתה. גם זה עובר.(אבל עד ש....!!!!) ביי מיכל153

inbale

New member
היי סיגל

אני זוכרת אותך עוד מפורום טיפולי פוריות שהייתי מציצה לשם "בימים ההם". נחמד לראות אותך פה! נסית פורומלה צימחית? יש הרבה ילדים שזו הדרך שלהם לבטא רגישות לחלב. הרבה פעמים פורומולה צימחית מורידה את כמות הפליטות. שווה לנסות לדעתי.

סבלנות, זה יעבור (בקרוב?!)

ובעוד שנה תהיי את זו שעונה להודעות כאלה ומנחמת שזה יעבור
גם מורני פלטה המון כשהייתה תינוקת והחלפתי לה ולי המון בגדים. Take it easy

למעלה