על פרטיות וד"ר פיל

loveyourself

New member
על פרטיות וד"ר פיל ../images/Emo152.gif

מה גורם לאנשים לדעתכם, במיוחד בנושא שדובר עליו אתמול ושלשום- הטרדה מינית בתוך המשפחה- להגיע ולדבר על הבעיות האישיות והפרטיות שלהם מול כל אותם צופי טלויזיה במקום ללכת לטיפול זוגי/משפחתי אישי

brum

New member
יש אנשים שאוהבים להיות "מפורסמים"

יש אנשים (כמו המשפחה הזו) שכבר ניסו הכל וד"ר פיל הוא התקווה האחרונה יש כאלה שהם כבר "מפורסמים" בעיר שלהם בצורה שלילית והם רוצים לשנות את הדעות של האנשים המכירים אותם ויש אנשים שאין להם משאבים (כמו כסף) לקבל טיפול והצורה היחידה היא להגיע לתוכנית. לבסוף יש גם אנשים שבאים בתקווה לקבל מד"ר פיל איזה פרס (כמו אילו שהחתונה נהרסה להם ולא יכלו לצאת לירח דבש אז ד"ר פיל נתן להם תחליף)

OrLiTooSh

New member
תשובה-

המשפחה הזו שהבן שלהם הוא ממש תוקף מינית עשו ה=כ=ל פנו ליועצים שלא עזרו בכלום! אז אני חושבת שזה ממש מתנה שהם ניגשו לד"ר פיל(וזה ממש לא לפרסום) ואז שד"ר פיל יכל תת לו את המומחה הבכיר בפוליגרף! אני חושבת שד"ר פיל התנהג מדהים הוא איש חכם בצורה מדהימה! וכל הכבוד על כל מה שהוא אמר לנער הזה..! ועכשיו הוא הציל את החיים של הנער של המשפחה ושל עוד נערות שיכלו להיות בסיכון... זה "פרסום" שעוזר לעצמך ולאנשים בכל העולם....כך שזה דיי פרסום חיובי שעוזר לכולם :] אין כמו ד"ר פילללל :]]]]]]]]

בינבה1

New member
נוראי

זו היתה תוכנית מזעזעת וניצול ציני לצורכי רייטינג של אותה משפחה. באותו רגע שהודה הבן שאכן שיקר ותקף מינית הופנתה המצלמה בקלוזאפ חד אל תגובת הוריו על מנת ליצור מסחטה רגשית מהקהל. נוראי נוראי נוראי, מעולם לא הייתי מזועזע. "ניסו הכל"??? כמה כבר יכולה לעלות בדיקת פוליגרף פרטית? בטח שלא יותר ממחיר ההשפלה אשר נגבתה מהמשפחה עקב חשיפת המקרה בטלוויזיה בינלאומית. אלו הם אנשים עם מערכת ערכים משובשת, במקום להשאיר את המקרה פרטי הם פתחו אותו לעיני כל שכן אין לי ספק שמעשיו של הבן קשורים במידה מסוימת לחינוך אשר קיבל, וברור לי שהוא נולד עם הנטיה או רכש אותה עקב טראומה אך אני מאמין שהחינוך עודד את התפתחות הנטיה הנוראית. וכן, פיל אכן מוכשר בתפקידו כפסיכולוג אך יותר מכך- כאיש טלוויזיה אשר לא בוחל במאומה בכדי להשיג עוד כסף.

brum

New member
מצד אחד אתה צודק אך מצד שני

הם אמרו שהם ניסו הכל ויתכן שהם ניסו כל מה שהם מכירים ונידרש מהם שוק חזק במיוחד לטלטל אותם, הרי לא יתכן שהם לא ראו ולא אמרו להם את כל מה שד"ר פיל אמר, והם בעצמם שמו מצלמות לבדוק את ההתנהגות של הילד ועדיין לא שמו לב למשהו חריג ואני מאמינה שההבטחות שההפקה נתנה להם הניעה אותם להחשף (מה גם שאלו הם שביקשו להחשף נראה לי בשביל להראות לכל אלה שמכירים ומאשימים אותם את הצד האנושי - סליחה על ההשוואה זו כמו שראיונו בזמנו את אמא של יגאל עמיר ימח שמו) לד"ר פיל זו הזדמנות רייטינג שקשה לסרב נכון, אבל יש גם את הצד האחר שלדעתי מניע אותו פעם אחר פעם לחשוף פרטים אינטימים וזה להגיע לכל אלה שנמצאים במצב דומה ואינם מעיזים או לא מודים שצריכים עזרה. ועובדה שבעקבות מעקב שלו אחרי אנורקסיות, אנורקסיות אחרות ניסו לקבל עזרה, כשהוא עשה את "ירידת המשקל האולטימטיבי" עשרות ניסו גם להוריד משקל (וחלק הצליח ואני מאמינה שזה חלק קטן מהכמות של האנשים שנעזרו בתכנית) יש לו ממש טיפים מוצלחים למצבים מסוימים והדברים צריכים המחשה. אני מאמינה שהוא מונע יותר מהצורך לעזור מאשר להעלות רייטינג למרות שרואים שהוא מודע מאוד לכח הפרסומי של התוכנית ואתר האינטרנט שלו.

למעלה