על פרשת דרכים

על פרשת דרכים

התלבטות ארוכה ומייגעת בשאלות עבודה, פרנסה, כיוון מקצועי. אולי פיטורים ? או שמועה מתקרבת ? לא משנה איך את מגיעה לעניין – אם השאלה מנקרת, לא נותנת לישון בשקט, אז יתכן שאת על פרשת דרכים. יתכן שכל שאת מבקשת זה למצוא עבודה "סבירה", משהו בתחום שלך, שכר הוגן, שעות מקובלות, פוטנציאל קידום . . . אבל ! א ו ל י . . . פתאום, ככה, בוקעת לה משאלה ומתחילה להתנסח ברור : הפעם אני רוצה למצוא עבודה משמעותית ! תפקיד, תחום עיסוק, אולי פרויקט, בו אוכל להביא לידי ביטוי את מלוא הפוטנציאל שלי. ככה את אומרת לעצמך. רק את יודעת אם ע כ ש י ו זו ההזדמנות. "עכשיו ! או לעולם לא" מוזר, אבל לפעמים פיטורים מתקבלים באנחת רווחה – "מישהו עוזר לי לקום ולעשות מעשה" – את אומרת לעצמך, "הפעם אני פותחת פרק חדש בחיי". ולפעמים אין צורך לחכות לפיטורים – החלטה פנימית לשנות כיוון מקצועי פשוט מבשילה. "על פרשת דרכים" מבקש לעזור למי שהחליט לא להחמיץ את הגונג שקורא לו לשינוי משמעותי, גם – ובמיוחד - אם הפעם הגונג נשמע מפחיד. אין כאן לא קסם ולא הבטחה – יש הזמנה לתהליך למידה, הצעה לגישה וכלים שאתה תבחן אם ואיך הם מתאימים לך. יצירה של עיסוק משמעותי הינו תהליך הדורש עבודה 4 מישורים : להמשך המאמר

למעלה