על צלייגרים ומשה רבינו.

על צלייגרים ומשה רבינו.

השבוע היה שבוע ניווטים. בניגוד לקולגות שלי מהגדוד השני, לי לא נתנו לנווט (להם נתנו לנווט על האמרים... שזה פריטי קוּל). אם כך, סחבק היה בחפ"ק (חדר פיקוד קדמי). הייתי אחראי בעצם לשמור על קשר עם כל החוליות שיצאו (לא אפרט סד"כ ברשת, אבל מדובר בהרבה מאוד בלה בלה בלה בקשר בו זמנית... או איך שמובליסט התרבות טל פרידמן אמר אגב עטיית פאה מחומצנת - קשה.. קשה...). ביום השני כשהיו ניווטי הגולם (ניווט גולם זה כששני אנשים יוצאים עם מ"ק לנווט. אחד מנווט והשני הוא גולם. אסור לו לעזור לנווט בניווט. הנווט נבחן, והגולם רק נושא את המ.ק ואחראי להגיש עזרה ראשונה במקרה שחו"ח קורה משהו), הצטרפתי לרכב הפינוי (פורד 350 כמדומני לחובבי הרכב) וניהלתי את החפ"ק מהשטח. היה די מגניב, אע"פ שחגורת הבטיחות חתכה לי את הצוואר בכל פעם שהפורד קפץ באוויר. אבל היה מאגניב. ממש כמו בלונה-פארק
. בסך הכל, היה קצת מאכזב שלא נתנו לי לצאת לשטח ולנווט. הם נותנים לי ללכת 2 ק"מ בבר-אור, אבל לא נותנים לי לנווט אפילו ק"מ אחד ברגל, אבל בסופו של דבר כן ראיתי את הנופים המדהימים מנ.ג504 בגבעות גורל - אז.. על מה אני מתלונן
? היה מגניב וסבבי באבי ביותר. אתמול פיציתי על זה שלא ניווטתי רגלית, ואיך שחזרתי מהצבא עליתי לכרמיאל וניווטתי את דרכי אל נקודת גובה
. מצ"ב תמונה
. אני צריך לקשור את זה למשה רבינו אז... כל הזין בניווטים, משה רבינו
.

אני גר בחיפה ../images/Emo13.gif

לפחות... ההורים שלי
אני יצאתי לכרמיאל לפגוש מישהי מהיחידה, וניצלתי את ההזדמנות לטייל שם
.

Dawson girl

New member
הא, לא

צילמת את גבעת רם? אם ככה הבית שלי זה כנראה בגוש הנגדי (הרחוק).. במערבית

אכן גבעת רם ../images/Emo13.gif.