על צ`אטים, בנים ובנות ושאר ירקות

על צ`אטים, בנים ובנות ושאר ירקות

טוב, קראתי את המסרים של לי ושל רעל (תודה לרעל שהפנה אותי, אגב). אני מסכים עם זה שקשר ממרחק הוא קשה, וצריך להיות חזק מאוד על מנת להתגבר על כל המכשולים והקשיים שיש בדרך אל האושר. יש לי וידוי קטן...אני חושב ש-לי יודעת או הרגישה, שיש לנו קושי מבחינת המרחק, והקושי נבע בעיקר ממני, מתעב המרחקים. יום אחד זה אכן גבר עלי (לי, זוכרת ? ), וחשבתי שדי, זהו, הספיק לי ואני עומד להישבר. תבינו, זה לא קל בגלל כל מיני סיבות שהיריעה כאן קצרה מלהכיל(ואני גם רוצה שתקראו עד הסוף בלי להשתעמם). אחת הסיבות המרכזיות לכך, היא שבהתחלה של קשר, לרוב יש רגשות מעורבים, ותחושות שנעות מ``אני באמת רוצה להמשיך`` ועד ל``אני לא יודע...אולי הקשר לא מתאים לנו...`` וכו. לי, אני יודע שלא אמרתי לך אף פעם(אני כזה...מסתיר רגשות..)או שכן בעקיפין. בכל אופן, את אדם מקסים וחמוד, ולמרות שאת מעצבנת אותי לפעמים, נהניתי עד היום. מה יהיה הלאה? אין לי מושג, באמת. מכירה מישהו שיכול להתחייב על רגשות ? אתם מכירים ? חשבתי כך. גם אני לא מכיר. הלאה. אני בתקופה האחרונה מצ`טט להנאתי, ואני שם לב למשהו מטריד. אנשים הפסיקו להאמין בזה שיכולים להיווצר קשרים יפים דרך הצ`אט. ראיתי תגובות לזה בצ`אט, וממש צרם לי. תראו, חבר`ה, חיים רק פעם אחת, וצריך לנסות גם את זה. אז מה אם לא מצליח? ככה זה, החיים הם לא חברת ביטוח. קפיש ?! אז לכו על זה, תהנו, תכירו, תיפגשו, תצחקו, תכאבו, תהיו עצובים, מאוכזבים, תכירו שוב, וכך הלאה. הכי חשוב, קחו הכל באיזי. אני יודע, זה קשה, גם אני עדיין לומד איך... טוב, מקווה שתרמתי קצת. אפילו אם בן אדם אחד קרא וזה עזר לו, אז טוב לי. שתהיה לכם שנה טובה, ותהיו טובים, מבטיחים ? ביי........

למעלה