על קונדומים וחומרי סיכה...

ז י ק ו

New member
על קונדומים וחומרי סיכה... ../images/Emo111.gif

בוקר טוב חשבתי לפתוח דיון על קונדומים ומרככים, בעיקר כדי לתת המלצות האחד לשני ולפרגן לחומרים טובים ואיכותיים שיהיה לכולנו סקס טוב יותר ובטוח. במסגרת קידום מסוים של חברה, קיבלתי קונדומים וג'ל סיכה שהרגשתי שאני חייב לנסות אותם. יאלה, נגשים למיטה.. משחק מקדים.. נשיקות, מיזמוזים, לובשים קונדום מסוג YU שקניתי באיזו שהיא מדינה שביקרתי בה לאחרונה. הקונדום עבה כמו אני לא יודע מה, הרגשתי שיש לי מעיל על הבולבול.. הקונדום הזה הרס מאד את חווית הזיון. אבל בו בזמן התעשתתי ומצאתי קונדום של R3 מסוג "סופר" ומצאתי שהוא דק ונחמד, לא נקרע לי, ות'אמת שלא ממש הרגשתי אותו. הבעיה שהיתה לי היא שגמרתי (וכנראה שהייתי חרמן מידי) הקונדום היה הדוק מידי עם הזרע שהיה בתוכו, אז או שגמרתי ויצא לי הרבה זרע או שראש הקונדום קטן מידי כדי להכיל את הזרע שלי, וכמובן, קונדום לא מספיק בשביל להינות מחדירה – אז LOVEGEL עושה את העבודה שלו בצורה טובה, הוא לא דביק ומושי (כמו שאר החומרים) לא התייבש מהר ונשאר רטוב לאורך כל הזיון. מה אתם אומרים ? עם איזה קונדומים אתם משתמשים ? איזה חומרי סיכה ?

ז י ק ו

New member
בשביל מה קונדום ?!

בשביל ביטוח החיים שלך טיפושני
לא מספיק שאתה בחור אחראי, לא מפסיק שאתה מכיר וסומך על הפרטנרים שלך שים קונדום ובעיקר חשוב יותר עם גברים שהם סקס חד פעמי שלך אתה חמוד אתה, שמור על עצמך ואל תעשה שטויות אני מבין שזה פוגע בהנאה, אבל מוטב לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע

ז י ק ו

New member
אין דבר כזה "תלוי"

כל אחד חשוף למחלות - ולא מדובר כאן רק על איידס אלה על עוד מיליון מחלות שיכולות לעבור בסקס ללא קונדום

ז י ק ו

New member
צודק..

אבל לא התכוונתי בדבריי לבני זוג מונוגמיים שזה דיי ברור מאליו שאין צורך בגומיות מיותרות

jjaki

New member
זאת לא תשובה...

כי אנשים שאתה מכיר יכולים להזדיין עם אנשים אחרים בלי קונדום ואיך תדע שאין להם מחלות מין? אין לדעת.... כשיש קונדום אז אין דאגות

jjaki

New member
שכחתי להוסיף כלומר

אנשים שאתה מכיר לא חייבים לספר לך הכל על הזיונים שלהם. אז איך תדע עם מי ומה ומו הם מזיינים בקיצור לדעתי כל מי עושה סקס חייב לשים קונדומים (למעט קשרים קבועים ומונוגמיים) כמו שציינתי בהודעה הקודמת כשיש קונדומים אז אין דאגות

jjaki

New member
חומר סיכה

ניסתי בכמה וכמה וחומר סיכה אחרונה שניסתי היא ג'ל אינטימי של סופרפארם וזה די נחמד

ז י ק ו

New member
ניסית חומרים אחרים ?!

עד כמה שאני יודע ID הוא באמת טוב אבל הוא הכי יקר בשוק...

יקירי אין על durex

קונדמים איכותיים דקים במיוחד עד שאתה כימעט לא מרגיש שהם נימצאים שם פשוט מדהים ואפרופו דורקס יש להם נוזל סיכה שמחמם וניקרא heat שמוסיף לאקט החדירה ומחמם את האזור שפשוט חבל על הזמן בקיצר אני בהחלט ממליץ ולא אני לא ג. יפית אני איילוש

למעלה