על קופונים ושאר מתנות מקוריות

michal cohen

New member
על קופונים ושאר מתנות מקוריות

טוב, זה לא קשור לפורום אבל בכל זאת - מחפשת מתנה מקורית לחתונה (לא חייב להיות ערכי מבחינה כספית כי זה בנוסף לצ´ק). קראתי בזמנו על רעיון הקופונים, וחשבתי לתת פנקסי קופונים לחתן ולכלה. איך מכינים את זה ? יש דרך להכין פנקס שיראה אמיתי? מה אפשר לכתוב שם? רעיונות מקוריים אחרים?

פטל22

New member
קופונים

היי אני הכנתי פנקס כזה לבעלי כשיצא למילואים והחבתי לו את זה בין הבגדים כשהוא מצא את הפנקס הוא פשוט התלהב בצורה לא רגילה. הוראות הכנה: קניתי פנקס כיס קטן (בחנות כלי כתיבה) הדפסתי במחשב בגודל הדף בערך כך:קופון זה מקנה לך: 1 נשיקה (פה הכנסתי קריקטורה מצחיקה) בתוקף עד שנת כך וכך וככה רשמתי 1 חיבוק ,1 אמבטיה משוטפת, 1 קוויקי..., 1 סטרפטיז, 1 שיחה ארוטית בשעות העבודה, 1 ארוחת שחיתות ,1עוגה, אני לא זוכרת את כולם אבל כיד הדימיון הטובה עליך גזרתי והדבקתי אותם על דפי הפנקס מהקל אל הכבד... אה אה גם הגרתי אותם לפי צבעים והכנתי תקנון ירוק-לשימיש יומי צהוב-לשימוששבועי ורוד לשימוש חופשי כמו נשיקות חיבוקים וכאלה כחול לשימוש דו שבועי כמו סטרפטיז ודברים שלא תמיד מתחשק לנו היה גם מסז´ אני זוכרת רשמתי גם למטה קופונים אלו לא ניתנים להעברה אני לא זוכרת את התקנון שרשמתי אבל זה היה משהוא כמו משתמש יקר אנא שמור על תקינות ושלמות הקופונים קופון קרוע לא יכובד אין להשתמש בקופון יותר מפעם אחת ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת בסוף רשמתי ההנהלה שומרת לעצמה לא לכבד קופון באים נעשה בו שימוש לרעה אובאים נהגת שלא בכבוד כלפי ההנהלה או היושבים כא חבר יקר קופונים אלה הם לך ולמענך אנא ההנהלה תעשה כל שביכולת בכדי לרצות אותך (זה היה לפני שנתיים קשה לי לזכור הכל אבל אני חושבת שזה אחד המתנות הזולות והבילתי נשכחות שהוא קיבל ועד היום הוא עוד מזכיר את הקופונים בהצלחה אם ההיו לך שאלות אני לרשותך

shelycat

New member
הנה.....

אני הבאתי איתי מלונדון ואחר כך הזמנתי עוד כמה פנקסים מאמאזון. באמאזון UK קוראים לזה LOVE CHEUQES וSEX CHEUQES בארה"ב זה על אותו עיקרון אבל שם זה נקרא באמת קופונים. בכל אופן חלק מהחברים הקרובים ביותר שלנו קיבלו את זה בנוסף לצק הרגיל לחתונה "למען החשבונות שבדרך". לחברים הכי טובים הבאנו בקופסה גדולה בצבע זהב עם סרט אדום מסאטן(כמו של קונדסון) :שני פנקסי צקים, שתי בובות גדולות של מיקימאוס ומינימאוס חתן וכלה, אלה מתנפחת וכפפת איגרוף מתנפחת (כדי לסגור חשבונות) ועוד כמה דברים שרק אנחנו והם מבינים. אני יודעת על זוג שקיבל לחתונה מחברים בקופסת נעליים (אפשר גם מגש פינוק) שתי כוסות מזכוכית (כמו של חדר מורים) עם תיונים וכפיות ועוד כוס לשיניים, שיוכלו להשתמש בהן כשיזדקנו ביחד.

shelycat

New member
קישורים

מצרפת קישורים לאמאזון וברנס אנד נובל בנושא. מומלץ לקנות בBN כיון שהם לא מדווחים למכס ולכן לא משלמים מס על כל דבר שקונים .

shelycat

New member
הקישורים לא עובדים אז...

פשוט לחפש באמאזון או ברנס אנד נובל לפי המילים: CHEUQES או COUPONS

shelycat

New member
עוד רעיון.....

דרך אגב לחבר שלנו שהתחתן קנינו (והבאנו לפני החתונה) בטויס אר אס סוס לבן, כלומר ראש של סוס על מקל מטאטא שכלוחצים על האוזניים שלו הוא עושה קולות של סוס דוהר וצוהל.

meira

New member
הכי מקורי לעשות לבד

ולהשתמש בדברים מהעבר של הזוג (קוריוזים מתקופת החברות), מדברים משותפים שלכם ושלהם, להכניס 2-3 בנושא ילדים (להכין אותם...) וזה לא ממש משנה כמה אומנותי זה יוצא, העיקר הכוונה והרעיון בהצלחה

מתנה מקורית שקיבלנו...

זוג חברים התקשרו להורים שלו ןשלי ואספו במשך כמה חודשים תמונות......ביום החתונה לפני החתונה הם הביאו לנו לוח ענק מכוסה במעין מעטה פלסיטק עם כל התמונות שהם בחרו וסידרו תמונות שלנו יחד ולחוד. עוד רעיון זה הכנת סרט וידיאו עם עריכה וכו´ המשלב גם תמונות וגם שאךלות וברכות מהחברים וכדומה.....

למעלה