קופונים
היי אני הכנתי פנקס כזה לבעלי כשיצא למילואים והחבתי לו את זה בין הבגדים כשהוא מצא את הפנקס הוא פשוט התלהב בצורה לא רגילה. הוראות הכנה: קניתי פנקס כיס קטן (בחנות כלי כתיבה) הדפסתי במחשב בגודל הדף בערך כך:קופון זה מקנה לך: 1 נשיקה (פה הכנסתי קריקטורה מצחיקה) בתוקף עד שנת כך וכך וככה רשמתי 1 חיבוק ,1 אמבטיה משוטפת, 1 קוויקי..., 1 סטרפטיז, 1 שיחה ארוטית בשעות העבודה, 1 ארוחת שחיתות ,1עוגה, אני לא זוכרת את כולם אבל כיד הדימיון הטובה עליך גזרתי והדבקתי אותם על דפי הפנקס מהקל אל הכבד... אה אה גם הגרתי אותם לפי צבעים והכנתי תקנון ירוק-לשימיש יומי צהוב-לשימוששבועי ורוד לשימוש חופשי כמו נשיקות חיבוקים וכאלה כחול לשימוש דו שבועי כמו סטרפטיז ודברים שלא תמיד מתחשק לנו היה גם מסז´ אני זוכרת רשמתי גם למטה קופונים אלו לא ניתנים להעברה אני לא זוכרת את התקנון שרשמתי אבל זה היה משהוא כמו משתמש יקר אנא שמור על תקינות ושלמות הקופונים קופון קרוע לא יכובד אין להשתמש בקופון יותר מפעם אחת ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת בסוף רשמתי ההנהלה שומרת לעצמה לא לכבד קופון באים נעשה בו שימוש לרעה אובאים נהגת שלא בכבוד כלפי ההנהלה או היושבים כא חבר יקר קופונים אלה הם לך ולמענך אנא ההנהלה תעשה כל שביכולת בכדי לרצות אותך (זה היה לפני שנתיים קשה לי לזכור הכל אבל אני חושבת שזה אחד המתנות הזולות והבילתי נשכחות שהוא קיבל ועד היום הוא עוד מזכיר את הקופונים בהצלחה אם ההיו לך שאלות אני לרשותך