על קו החוף

על קו החוף

להרגיש את הגלים לגעת לא לגעת למצוא נקודה של אור בקצה החושך להתקרב להרגיש את החול הקר נכנס לי דרך הבגדים לשמוע את הנשימות שלך קוראות אליי מבקשות שאבוא לשמוע את הקול שלך מהדהד בתוך תוכי לדעת שאתה שלי,לגמרי שלי לרוץ על קו החוף להביט אל השקיעה למצוא צבעים חמים בתוך השמש הנעלמת להוציא דף נייר ולכתוב לי מילים להרגיש את הגלים לגעת לא לגעת למצוא נקודה של אור בקצה החושך ואתה כאן איתי שוכבים על החול מול מיליוני כוכבים שפרוסים בשמיים והזמן עוצר מלכת והשתיקה חזקה מאי פעם אתה שר לי שירים ומנגן מנגינות שבויה בתוכך להיות שלך.

koryz

New member
שלום

"על קו החוף" מאוד מתאים יש איזה קו דמיוני שמתאר מצב מסוים שאת משתעשעת איתו המון ניגודים, על החוף\להרגיש את הגלים לגעת\לא לגעת אור\חושך טוב הבנת את הנקודה אני בכל מקרה מקווה שאת מפרידה לראות אור בקצה של חושך זה אחלה לשכב מול הכוכבים זה גם נחמד לא נראה לי שלהיות שבויה זה כזה כייף ולפי דעתי את חייבת קודם כל את עצמך.. לעצמך להחליט, אם בא לך לגעת או לא להיות באור או בחושך להחליט אם את אוהבת את החול ולא מתוך קריאה חיצונית לכתוב גם כשלא יהיה שם אף אחד אחר שיקרא. כי העיקר זאת את אדם מוכרח לדעת לאהוב את עצמו כי אם לא הוא מה יהיה לו אז להציע.... אבל , אני גולשת כבר לדעה אישית אז, את מוזמנת לא להסכים איתי (ולספר לי על זה.) ואוו, קראתי את השיר שוב, ואת התגובה שלי, ואני ממש הורסת (ומתנצלת מראש) לפעמים אשליה היא חיונית, וברור שאף אחד כאן לא יודע את כל התמונה אל תשכחי לסנן

קראתי כבר בבוקר

אבל רק עכשיו יש לי הזדמנות להגיב :) קודם כל תודה. אני מסכימה איתך שלפני הכל,בנאדם צריך לאהוב את עצמו. התלות במישהו היא לא זו שתביא את האושר,אלא להפך. האושר והכיף יגיעו ממקומות אחרים,שלאו דווקא תלויים באנשים אחרים,אלא רק בעצמך. האמת שהשיר לא נכתב בשביל מישהו,אלא יותר בתור חלום למשהו. שבויה זה לא בהכרח דבר שלילי...תלוי עד איזה גבול לוקחים את זה. שוב פעם תודה על התגובה :)

קוקי500

New member
למצוא צבעים חמים ..

בתוך השמש הנעלמת .. מצאתי בשיר הרבה צבעים יפים כמעט הרגשתי את הגלים ומצאתי נקודה של אור בקצה החושך .. לפעמים גם להיות שבויה זה לא רע .. לעיתים יותר קשה להיות שבוי בתוך עצמך מאשר להיות שבויה בתוך מישהו אחר שאוהבים ... אני אהבתי כתיבה יפה

תודה ../images/Emo13.gif

שמחה שאהבת את השיר. "לעיתים יותר קשה להיות שבוי בתוך עצמך מאשר להיות שבויה בתוך מישהו אחר שאוהבים ..." אני ממש מסכימה עם המשפט הזה. :)

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
הים כהשראה....

הים יכול להיות אחד הדברים שגורמים הכי הרבה השראה, כוחו האדיר של היקום......כוחם הכביר של המים ששום דבר לא יכול לעמוד מולם....

למעלה