על קעקועים

kiticat

New member
על קעקועים

בזמן האחרון אני מתחילה לחשוב על זה יותר ויותר- למרות שאני עדין לא מתכננת בדיוק לעשות אחד (כשאני באמת אחליט שאני רוצה, אני באמת אברר מידע מפה ועד הודעה חדשה). בדיוק היה בין השאר סדרה קצרה כזו באם טי וי על קעקועים. ובאותו שבוע גם כתבה. בעיקרון, קעקוע צריך להיות חלק מהעבר שלך. משהו שהוא חלק ממך. משהו שעוד שנים תוכל להסתכל עדין עליו ולא תרצה לסלק אותו ממך. לא משהו בגלל שהוא אופנתי- אלא מתוך בחירה אישית. השאלה שלי- עד כמה האופי שלכם טבוע בקעקועים שלכם? מה הוא מסמל? בעקבות מה עשיתם אותו? למה דווקא אותו? יש לדוג' את הכבאים והשוטרים שעשו קעקוע של 11 בספטמבר.....

yellow cheese

New member
לי אין קעקוע [עדיין] אבל..

יהיה בקרוב
ואז אני אוכל לענות לך על השאלות :)

m.n

New member
תחזרי אליי בעוד 10 חודשים

ואני אספר לך ה-כ-ל על הקעקוע החדש שלי

BloodyRose

New member
תשובה...

את הקעקוע שלי עשיתי כי הייתי חייבת. לא פחות ולא יותר. נכנסתי עם חברה שלי לסטודיו כי היא חיפשה פירסינג חדש, ואני עברתי על האלבומים, וברגע שראיתי את הורד - ידעתי שיום אחד הוא יהיה עלי. חודשיים לאחר מכן הגעתי למקום עם אבא שלי - והתקעקעתי. זה היה לפני שלוש שנים, ואני לא מתחרטת. הקעקוע שלי מסמל לי המון. הרבה אמרו לי שהקעקוע בעצם משקף אותי. מישהו פעם אמר לי שהקעקוע שלי הוא בעצם אני. שאני כמו ורד, "מושכת" אנשים להתקרב אלי, לרצות להכיר אותי, אבל צריך לדעת איך "להחזיק" אותי, איך להתנהג, מה להגיד, כדי שיוכלו להנות מ"החבילה המלאה". למען האמת, כשעשיתי אותו - לא הייתה לו הרבה משמעות. עכשיו הוא מסמל לי עולם ומלואו. אני גם נגד ההצהרה הזו ש"עשיתי קעקוע כי זה אופנתי ומגניב". מישהי מהשכבה שלי עשתה לפני מספר ימים קעקוע של אות סינית שמשמעותה "דרקון". למה? כי זה נראה לה יפה. קעקוע זה דבר יותר עמוק מזה. זה משהו שנשאר עלייך. לי אין חרטות על הורד, אבל אני בטוחה שעוד שנה שנתיים לה ימאס מ"הדרקון" הזה

Angel of Sin

New member
אמממ הקעקוע שלי?!

אני אגיד לך ככה, לפני שעשיתי את הקעקוע שלי הסתובבתי המון עם הציור שלו בארנק שלי, בנסיון להחליט איפה, איך ולמה הוא ימוקם על הגוף שלי. אני לא חושב שהאופי שלי טסוע בקעקוע מסיבה מאוד פשוטה שהוא לא מסמל כלום, וזה לפי דעתי היופי שבו שכל אחד יכול לראות בו משהו אחר אני גם יודע שאם הייתי מקעקע צורה עם משמעות (נגיד חיה או כל דבר בסגנון) באזור שאני רואה תמיד הייתי משתגע. ולא זה לא בגלל משהו אופנתי, רציתי קעקוע כבר מלפני כמה שנים טובות ופשוט חיכיתי לגיל שאני באמת אדע לקראת מה אני הולך, עשיתי אותו לפני 9 חודשים בערך, אין לי חרטות, אבל אני לא יודע מה העתיד צופן לי.

Bitch47Percents

New member
כשעשיתי את שלי,

האחות של המקעקע שלי אמרה שהיא נורא אוהבת את מה שהוא מסמל. לדעתי, היא לא יכולה לדעת את זה באמת, כי הוא לא שלה, ולא יישאר איתה. בעיניי... מהרגע שידעתי שאני עושה ועד שעשיתי עברו חודשיים, בהתחלה רציתי בעצם אות סינית, מעל הקרסול. התחרטתי, וטוב שכך. טינקי מסמלת בעיניי חופש. היא מעופפת אבל יודעת לנחות מתי ואיפה שצריך, ואני גם כזאת. מישהי אפילו אמרה לי לפני כמה ימים שהיא ממש דומה לי גם במראה שלה. אני חושבת שלא תהיה לי בעיה להסתובב איתה תמיד כי היא נוסטלגית כזו, הסיפור על פיטר פן הרי הוא נצחי- וכשמדברים על פיטר, אי אפשר לשכוח את טינקרבל...

kiticat

New member
האממ

אז זהו- שאני יודעת מה אני רוצה שהוא יסמל אבל עדין לא ראיתי את הדוגמא שלדעתי עושה לי את זה.... כשאני אראה את זה אני אדע- ועד אז יש לי סבלנות....

זה הסיב שאני לא

עושה קעקוע עוד כמה שנים אני יתחרט... אז לא שווה לעשות סתם.. אבל פירסינגים אף פעם לא מתחרטת

Sparker

New member
אני בכלל לא רציתי קעקוע...

לא הייתי ממש נגד אבל זה פשוט לא משך אותי. ליוויתי חבר לחנות קעקועים (אי-שם בדרא"מ) ועיינתי לי בספר... ופתאום קפץ לי רעיון לראש "El toro enamorado de la luna" - השור שמאוהב בירח (שיר עתיק בספרדית). אני מזל שור, יש את השיר המגניב הזה ואני גר בספרד... מושלם. אחרי שעתיים כבר היה לי קעקוע של שור על ירח - ספונטני לחלוטין... הייתי די בשוק מעצמי. קוראים לו "מוּש" ואני די קשור אליו. הוא נמצא מעל הקרסול ככה שאנחנו לא מתראים יותר מידי... אבל בהחלט כיף לדעת שהוא שם.

Sparker

New member
יש...

אבל אני צריך לבקש אישור... זה חתיכת אאוטינג...

Sparker

New member
יש אישור...

תמונה שלו בפול זום-אין. מצטער שלא התגלחתי לכבוד הצילום...
הכתמים השחורים מסביב לירח אמורים להיות "אבק כוכבים" אבל לא יצא מדהים... פרס למי שיזהה מה לא בסדר בקעקוע...

m.n

New member
וואו!

אני מאוהבת!!!
באמת קעקוע יפייפה! ואני טועה או שמה שלא בסדר זה שלשור חסרה רגל?...

Sparker

New member
אכן כן...

הוא אולי נראה שור אמיץ גיבור וקשוח אבל הוא באמת די סובל מלהיות רק עם 3 רגליים. בהתחלה צחקו עליי וקראו לקעקוע שלי "בורגר ראנץ'"...

m.n

New member
סתם קנאים!

אני אהבתי את הרעיון... ומה עם הפרס שמגיע לי?!

Lucid Star

New member
ממש ממש יפה!!

אתה יכול לספר את הסיפור של למה אין לו רגל? :) אבל זה דווקא מאד נחמד כי לכמה אנשים כבר בעולם יש קעקוע של שור עם 3 רגליים על הירח? :)

MaddyD

New member
וואו.

אמממ פעם כתבתי על הקעקוע שלי קטע ממש ארוך, אז אני אנסה להעביר את זה לפה.. נכנסתי לחדר אמבטיה. הדלקתי את התנור, התפשטתי, והבטתי בזה. אני לא חושבת שעד הרגע ההוא קלטתי את זה באמת. יש לי קעקוע, יש בי משהו שלא ישתנה לעולם, שישאר עלי, ולא יעלם. וכן, למרות שההיא אמרה ורמזה, שעשיתי את זה מתוך נסיון לתשומת לב, ושאין לזה כל משמעות בשבילי. היא טעתה. ואני צריכה שיבינו אותי, אני לא מנסה להוכיח פה כלום, רק להסביר, משהו שאני מרגישה. אני תמיד צריכה שתהיה הבנה, אם לא מבינים זה רק מחזק את ההרגשה התמידית שיש לי כלפי החוסר שפיות שלי. מה ניסיתי להעביר פה? אה, כן קעקוע. את הקעקוע עשיתי באמצע החופש הגדול האחרון, את הדוגמא בחרתי לילה לפני, הייתי חסרת סבלנות לרוץ לסטודיו, למחט. לשינוי. אז נכון, אני לא בטוחה מה הדוגמא הזאת באמת מסמלת. או אם בכלל יש לה משמעות במיתולוגיה. כל מה שאני יודעת שזה מסמל בשבילי המון, זה עוד חלק שהשלמתי לפאזל. שמסמל סיום תקופה, שלא הייתה קלה בשבילי. וכן, יש היגידו שכל השנה האחרונה שעברה עלי הייתה פשוט "צרות של עשירים" אבל אני בנאדם די רגשן. והשנה האחרונה היתה הצטברות של די הרבה קקה. שגרמה לי למשברים נפשיים, ולעוד כל מיני שיט. אני בחופש הרגשתי, לאחר שהבנתי שהתקופה הסתיימה. שאני צריכה להשאיר חותם על עצמי, שיזכיר לי שזה נגמר, ושמעכשיו יהיה לי טוב, ובסדר. ושאין מה לדאוג. ושמטרת החיים היא לכשל אותנו, ולהכין אותנו הלאה. משהו שיראה לי, שיסמל לי סוף והתחלה חדשה, הרבה יותר טובה. זה התחיל בתספורת, די קיצונית שהסתפרתי בחופש. את כל השער הארוך שלי גזרתי עד האוזניים בערך. לאחר שבמשך שנה הלכתי כל יום עם קוקו בלוף, חצי קוקו. לא יודעת איך אומרים, הלאה. הרגשתי שבנוסף לזה. אני צריכה משהו תמידי, משהו שבאמת ישנה. הרגשתי שחסר לי החלק הזה בפאזל. ישר חשבתי על הקעקוע. והדוגמא שבחרתי, מסמלת הכי טוב בשבילי את כל מה שהיה, ושיהיה.

דנטל

New member
אז ככה

התחלתי להתקעקע לפני 12 שנה. הלכתי עם עוד שלושה חברים שגם התקעקעו באותו מעמד. זה ממש לא היה באופנה. אנשים אמרו עלינו שזה מנהג של פושעים. לנו לא היה אכפת. היינו מאוד שלמים עם הבחירות שלנו. הקעקוע הראשון שעשיתי לא היה הבחירה הראשונה שלי. היה אחד אחר שלא היה לי מספיק כסף בשבילו. עשיתי אותו לאחר שלושה שבועות. הוא גם הקעקוע שעד היום אני הכי אוהבת והוא מאוד משקף אותי. זה קעקוע של מין שטן קטן. מיני-שטן. בדיוק מה שאני. כשאני מסתכלת עליו זה כאילו שאני רואה את הפרצוף האמיתי שלי. יש עוד אחד על הגב של חתול סומר שהייתי חייבת בגלל אהבתי העזה לחתולים. הקעקוע על פרק היד הוא צמיד שבכלל שימש באלבום הקעקועים בסטודיו כקו מפריד בין שני קעקועים. הוא משקף את ה"חריג" שאני. את המניעה שלי מללכת עם העדר. את חוסר האהבה שלי לבנאליות. שאר הקעקועים לא משקפים משהו מיוחד ויכול להיות שאני אוהבת אותם פחות, אבל בחיים לא שקלתי להוריד אותם.

yellow cheese

New member
אני חולה על ההודעות שלך ברוב המקרים

[חוץ משיחות פוליטיקה-מוזיקה
]

למעלה