על קצה המזלג -חנוכת הבית אצל הורי
סוף סוף, לאחר תלאות שקשורות לבנייה שטרם באו אל קיצן, התקבצנו אתמול לסעודת פורים ואח"כ חנוכת הבית אצל הורי.
אמא עמדה בגבורה במשימה של להנות מהסעודה בלי להלחץ מהבלאגן והצורך לסדרו לקראת החגיגה בערב.
חלק מהמאכלים היו קנויים (אמא של דודו פישר) וחלק לא, בין הלהיטים היו פרגיות חדשות ורולדת בקר שאמא שלי הכינה וקוגל ירושלמי אגדי של אחי.
סיימנו בשבע ובשמונה וחצי היו אמורים להגיע האורחים (עשרים ומשהו, לא כולל הסימפסונים לדורותיהם). אחותי הייתה אמונה על כלים ועריכה - מושלם כתמיד, כולנו יחד שטפנו כלים, רצפה, הנכדים ירדו עם אינספור שקיות זבל.
הכיבוד היה גם מלוח וגם מתוק: פשטידת בצל של ליהיא לפיד (באמת מצוינת), פשטידת ברוקולי (אולי של יעלה, אחותי הכינה) - לא רק טעימה כי אם גם יפה, סלטים קנויים וביתיים, קציצות טונה של אמא שלי
.
במתוקים: חיתוכיות חלבה של רקפת ומיני טארטלטים שוקולד לעצלנים (מדהימים!) שאחותי הכינה (איכשהו אין לי תמונה!), תפוזיפ מהוללת וחיתוכיות קוואקר של בת של השניה שאני הכנתי, בננות טבולות בשוקולד של BB
(בתמונה, מעדן!) ומאפה סקוטי שהביאה השכנה, שנקרא fairies (פיות) - שכחתי לשאול אותה למה (אולי כי בעלות מרקם אוורירי).
בטח היו עוד דברים ששכחתי, אך זה לא היה העיקר. העיקר היה לראות את המשפחה הקרובה וחברים מכל מיני נקודות בחיי הורי שנקבצו יחד לחגוג ארוע משמח ומשמעותי שכזה.
תמיד בשמחות