על ראסטות וגידולים לא חוקיים אחרים

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

הייתי מאוד שמחה אם תעזרו לי. אני ממש רוצה לעשות ראסטות סינטטיות. ראיתי קישור לאתר של מוסך השיער בקישורים שלכם ורציתי לשאול אם מישהו כאן יודע כמה בערך הם לוקחים בשביל כל הראש? ראיתי באינטרנט שלוקחים בסביבות 1300-1400 שקל לאורך שעובר את הכתפיים, ככה זה אצלם או יותר? הבנתי שהם ממש יקרים. יכול להיות שבאחת המספרות האתיופיות עושים דברים כאלה? ויש מגוון של צבעים? אני מניחה שאם כן המחיר שלהם יהיה נמוך מבמוסך השיער. הייתי שמחה גם אם מישהו יתן לי שם ספציפי של מספרה. לצערי אני לא יכולה לעשות לבד בבית... מצטערת שאני מעיקה עליכם עם כל כך הרבה שאלות. תודה רבה לכל מי שיגיב

Pink Pig

New member
ראסטות - בא לי

לעשות רק 2 ראסטות כזה במאחורה של הראש בורוד. יש רעיונות? זא תמונות של דברים שאולי אפשר לעשות עם רק 2 ראסטות?

Just Angel

New member
אענה על מה שאני יודעת את התשובה :)

אוקיי אז בגלל שגם אני מאוד רציתי ראסטות סינטטיות *בורוד וסגול* התעניינתי. במוסך לשיער לוקחים בערך 40 ש"ח על כל תוספת *זה תלוי באורך השיער הטבעי שלך*-ככה שזה יוצא עניין יקר מאוד.. בדקתי ב-2 מספרות אתיופיות.אחת מהן כן התעסקה בתוספות שיער סינטטיות אבל רק בצבעים "שיגרתיים" *בלונד,שחור,וחומים למיניהם.* אבל הספרית אבל שאפשר לצבוע את התוספת הבלונדינית לצבע מיוחד כלשהו.בגלל שזה סינטטי אני לא יודעת עד כמה היא צודקת. בכל אופן-באותה מספרה כל תוספת עלתה בסביבות 15. מכל מה שכתבתי אפשר לסכם ככה:מוסך לשיער יקרים יחסית ככה שמספרות אתיופיות, ובכלל מספרות שמתעסקות עם תוספות, יכולות להיות אופציה טובה ביותר וזולה יחסית. מקווה שעזרתי איכשהו :X

Jillian

New member
גם לי בא, כל הזמן היה בא לי

רציתי כל השיער באדום, אבל זה יקר :( ומצטערת אבל אין לי תמונה, אבל לדעתי תעשי, מה כבר יכול להיות?

the dark night

New member
דווקא ממש לא..

לי הייתה רסטה אחת במאחורה של הראש ולא היה הרבה מה לטפל בה חוץ מלחזק אותה מדי פעם. טוב..האמת שזה תלוי ברסטה שאת עושה: אם אתה עושה רסטה טבעית אז אין הרבה מה לטפל בה חוץ מלחזק אותה אבל אם זו רסטה עם חומרים ובלגנים אז בזה אני כבר לא כ"כ מבינה..אני רק יודעת שבזה יש מה לטפל..וזה מביא הרבה יותר כינים

ToryMaster

New member
המ

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לצבוע את התוספת, אני אל חושבת שהיא התכוונה לצבע לשיער. השאלה אם הברירה הזו תתברר כדפוקה לטווח הארוך מבחינת איכות העבודה.

שלושתכן עזרתן מאוד ../images/Emo13.gif

לצבוע כל תוספת ייקר אותה לא? והעבודה שם תהיה איכותית באותה מידה כמו במוסך השיער? וכמה זמן הראסטות הסינטטיות בכלל מחזיקות? (בשביל חודשיים שלושה זה לא ממש שווה את הכסף...) ואיך חופפים איתן את הראש? מותר להרטיב אותן? ואם את גרה באיזור המרכז אשמח לקבל את שם המספרה. תודה על העזרה, ושוב סליחה על כמות השאלות

Just Angel

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo26.gif

לדעתי כל אחד יכול לצבוע לבד את הוספ-ולאבמספרה, כי בנוסף לזה שהם יקחו כסף על הצביעה עצמה אני מניחה שאת זו שתצטרכי להביא את הצבע. אין לי מושג כמה זמן הראסטות מחזיקות אבל אני מניחה שאחרי כל חודש צריך ללכת לחזק את הקשירות. ובקשר לשאר השאלות-אין לי מושג.. אברר את שם המספרה והטלפון בימים הקרובים ואשלח לך במסר ^ ^

על ראסטות וגידולים לא חוקיים אחרים

הודעות על ראסטות, שיער וצבעי שיער- שרשרו
הנה!

GoddessKitty

New member
לכל חובבי הראסטות

אני לא מבינה גדולה בזה, כי השיער שלי זה הדבר שאני הכי אוהבת אצלי, וזה נראה לי קצת התעללות ולא הכי היגייני.. אבל, נתקלתי באיביי בכמה dread falls סינטטיות מאוד יפות למכירה בחנות אחת, אחד במכירה פומבית-אבל זול (15$), השני לקניה מיידית-אבל עולה 64$.. מדובר כאן בתוספות למסיבות של לילה אחד, לא בתוספות שמולחמות לראש, אבל לדעתי זה הרבה יותר נורמלי כשלא צריך להתקלח עם זה.. הרעיון הכללי הוא - אם תחפשו, בסוף תמצאו. בכל מקרה, חשבתי שתאהבו לראות.

GoddessKitty

New member
תוספת שיער *זמנית*.

מרכיבים את זה לפני שיוצאים למועדון ומורידים בלילה. לא מתקלחים עם זה או ישנים עם זה. זה לא מולחם לשיער, זה מחובר בצורה מסוימת זמנית. זה מה שאנשים שפויים עושים, לדעתי..:)

Jillian

New member
עשיתי כזה..

לא יצא משו... זה לא כזה עומד כמו שבתמונות.. אולי בגלל שאין הרבה שיער... אוף ניראה לי שאני אקנה וזהו

למעלה