על רגל אחת

MaT 17

New member
על רגל אחת

שעה ביום של כפיפות בטן ולסירוגין שכיבות שמיכה יכולה לתרום לחיטוב גוף?? שרירים בטן וחזה?? במידה וכן תוך כמה זמן בבמוצע אתם מעריכים שמגיעים לתוצאות.\ תודה

הר ניר29

New member
מיותר!!

במקרה הטוב, וגורם לנזק במקרה הרע. חיטוב הוא בעיקר פונקציה של תזונה נכונה.

MaT 17

New member
אוףף..

אז מה אני יכול לעשות בבית בישביל להשיג תוצאות ?? לבטן חזה וידיים ?

oridoron77

New member
ישנן הרבה אופציות

ראשית תגדירי מטרות: 1. איזה מראה\מצב גופני את מעוניינת להשיג? אגב, אל תגידי חיטוב (כיוון שכל אדם נותן משמעות שונה למונח הזה) אלא השתמשי בתיאורים ויזואלים. 2. בשביל להוריד אחוזי שומן, את צריכה לאכול בצורה מותאמת לכך. מציע לך להיפגש עם תזונאי בעניין. 3. מה לגבי שאר קבוצות השרירים הגוף? אורי

MaT 17

New member
תודה על תגובתך. .

אני בן, הגדרת מטרות: 1. מעוניין להשיג מראה חטוב, שרירי בטן, חזה וידיים, תיאורים ויזואלים- ריבועים בבטן, שרירי חזה, שרירים בידיים. 2. אין לי צורך להוריד במשקל , אני שוקל שישים, גובה מטר 70.. .. אין לי שומן מיותר בגוף, אני רזה ולא קשה לגרום לשרירים שלי לבלוט. 3.לגבי שאר קבוצות השרירים, פחות מתעניין, המטברה שלי היא לעצב את הגוף שיראה יותר גברי ובוגר, כי גם ככה אני נמוך ורזה

oridoron77

New member
תשובות

1. ממליץ לך לשים לב לכל שרירי הגוף חוץ מאלו שציינת: גב, זוקפי גו (נגדי לבטן), רגליים... למרות מה שנהוג לחשוב, העלאת מסת שריר בכל קבוצות השרירים תביא לכך שתיראה גברי ובוגר יותר כמו שאתה מחפש .אגב מאסה ברחב גבי לדוגמא נותן לדעתי ולדעת רבים הרבה יותר למראה, למרות שהוא לא נמצא בפרונט כמו החזה. כנ"ל לגבי הרגליים שהרבה אנשים נוטים לא לתת חשיבות לאיזור, ומאבדים פרופורציות עם פלג גוף עליון מרשים, ורגליים בגודל של ילד בן 17... 2. מה שכרגע אתה ציך לעשות הוא לעלות מבשקל לפי התיאור שלך, ולשם כך אתה צריך לבנות תוכנית אימונים מותאמת + שילוב של תזונה נכונה. נסה לקחת את ההמלצות האלה ברצינות, ולא לאכול קצת יותר חלבון במהלך היום ולהרגיש שעשית את שלך. יש עוד הרבה מה להוסיף בשביל לעלות מאסת שריר. 3. בשביל לגרום שלך לבלוט צריך אחוז שומן נמוך ומאסת שריר בסיסית (כל אחד והגודל שהוא מחפש). בכל אופן, איאפשר לעלות מאסת שריר ובו זמנית להוריד אחוזי שומן. מה עושים? עולים מאסת שריר במשך כמה חודשים, ואח"כ מקצצים קלוריות בשביל שכולם יוכלו לראות בשביל מה עבדת
בכל אופן, כך בתשומת לב את מה שאמרתי לך ונסה לעשות את הדברים בצורה מלאה. אני מרגיש הרבה חבר'ה כמוך שמחפשים את אותם מטרות, ועושים הרבה סיבובים לחינם, במקום לעשות זאת פעם אחת כמו זצריך. בהצלחה אורי

למעלה