על רגשות....אלצהיימר....ופירסומת

אירילה

New member
על רגשות....אלצהיימר....ופירסומת

ערב טוב חברי הפורום היקרים. לו היה זה עצוב היינו צוחקים ,השרשור האחרון בנושא רגשות ושיכחה הובילו במאת האחוזים לפרסום מסחרי של הגולש קרמר לטיפולים שבעיסוקו. הפורום אינו במה לפירסום מה עוד שנעשה בערמומיות ,מחיקת הודעתו גררה אחריה את תגובותיכם ונראה לי גם שכל הדיון הזה היה לא לעניין ורק למטרת פירסומו המסחרי בלבד. לו היה מישהו אשהיה מרפא את האלצהיימר היה מוזמן ממזמן לאוסלו לשם קבלת פרס נובל ועוד עצה אחרונה ,לאחרונה מתפרסמות הודעות מסחריות בלוחות הפורום ע"י נוכלים למיניהם המבטיחים ריפוי מחלות סופניות ואלצהיימר ,אל נא תלכו שולל אחר מודעות אלו ,מה עוד שהן נמחקות ברגע הופעתן. המשך גלישה נעימה גרשון

נילי41

New member
../images/Emo20.gif מסכימה ב-100%

בפורומים אחרים קוראים להודעות כאלו "טרולים" ומפרסמים אזהרת טרול עם אייקון כזה של טרול. בכל אופן, במקרים כאלו אני מעדיפה לא להתייחס בכלל ואז לא יתפתח שרשור כזה ארוך של התנצחויות חסרות שחר, שזה בעצם מה שהטרול רוצה - תשומת לב להודעתו...

בקר טוב מר גרשון נכון הכל פירסום

טוב אתה עושה למחוק פירסומים, התפלאתי מה הוא כל כך מתפלסף על רגשות ומזון אורגני.אשרייך

zs1957

New member
טוב שמחקת את הודעת הפרסומת

הערמומית של מר קרמר.האדון רצה לעשות פרסום לעסק שלו. גרשון אתה שוטר טוב, שעומד על המשמר ואני מברכת אותך על דרך פעולתך. זהבה שחם

למעלה