על רייקי והילינג ומה שביניהם....
מצרפת שירשור שהעלתה יפעת בקומונה...
• אוקי..חוזרים ללימודים...ו yifatushtush ו 18:07 | 11/04 ועם כל מה שלמדנו היום,התעוררו בי שאלות. האם ממש לכל דבר יש אנרגיה כלשהי? מה ההבדל בין הילינג לרייקי? מה באמת עוזרת המאגיה? (אני באמת לא רוצה להתעסק בזה בחיים!) מה זה טארוט? זהו....אשמח אם תענו לי! אגב, למרות שאני בכיתה ה', קיבלתי 97 במבחן של כחתה ו'...(אני ב"תגבור" לכיתות גבוהות..אני קצת יותר מהירת הבנה (מה שהרבה קוראים לזה מחוננת..) משאר הילדים..מה אתם חושבים על זה..?) • קשה לי לקלוט שאת בכיתה ה'..ו angelitush1 ו 18:19 | 11/04 אני מקווה שזה לא מעליב אותך יפעתוש.. את כל כך בוגרת..ומדהימה... שזה לא נתפס לי!!!! ברור שאת מחוננת... אז ככה לשאלותייך... מאגיה- אכן לא כדאי להתעסק בזה..זו מין "תורה" של מעשה כשפים למינהם..למען גרימת תוצאות מסויימות בחיים.. למשל..למשוך זיווג..או פרנסה.. חלילה לקלל מישהו וכוליי..כל מה שנעשה במאגיה..זה בעצם מין "טקס" לרוב עם נרות ולחשים מסויימים..קמעות וכוליי.. רייקי-והילינג= לא מומחית בזה.. יודעת בגדול שרייקי זה סוג של שליחת אנרגייה...עם סמלים מסויימים על ידי התחברות וחניכה לתדר הרייקי. הילינג- זה יותר כוח אנרגייה מהידיים של המטפל אל המטופל.. זה ממש בכללי... טארוט- זה סוג של חפיסת קלפים שיש העושים בהם שימושים שונים.. ייעוץ..הכוונה...ומה שאני לא כל כך אוהבת..ניסוי לחזות את העתיד.... ואם תרצי יש הרבה מידע באתרים כמו .."אמא אדמה" או "אלטרנטיב לי" • וואו יפעתתתתתכל הכבודו קסמי אהבה ו 18:24 | 11/04 היא גדולה היא גדולה היא גדולה!!!! כל הכבוד איזה ציון!!! מזל שביה"ס יכול לתת לך חומר לימוד שמתאים לך, תחשבי שיכול היה להיות מאוווווווד משעמם אם לא היו מתגברים אותך. אז לגבי שאלותייך, כן, לכל דבר יש אנרגיה גם לשולחן, כסא, עץ, חתול ואפילו מדוזה ההבדל בין הילינג לרייקי, ברייקי המטפל לא מעביר אנרגיה ממנו, אלא הוא בעצם צינור שמעביר אנרגיה מהקוסמוס אל האדם המטופל. בהילינג המטפל מעביר גם אנרגיה שלו, וגם יכול לספוח לעצמו אנרגיה מהמטופל. לכן אחרי הילינג המטפל עייף. מאגיה...לא יודעת לא מתעסקת בזה, לא מתקרבת לזה....בטח יהיו פה כאלה שיודעים ויוכלו להסביר לך. טארוט אלו קלפים עם ציורים המשמשים לייעוץ אישי. לכל קלף יש "סיפור" שמייחד אותו וכשפורסים לשואל כמה קלפים מצטיירת תמונה שעוזרת לכוון ולייעץ לשואל. פעם ,לפני מאות שנים, השתמשו בטארוט כקלפי משחק. • יפעת , את מרשימה ביותר...ו אני Tamara ו 01:42 | 12/04 אני עובדת עם ילדים ויצרתי כתות רייקי מיוחדות לילדים ולבני נוער. מאד מושך אותי לעבוד עם ילדים ובני נוער ולמצוא דרך לשמר להם את היכולות שאובדות להם מן הסתם.... אני לא בארץ אחרת הייתי מזמינה אותך לכתה שלי.... אבל יש כאלה שמלמדים. אני חושבת שרייקי יכול לעשות לך פלאים. מאד ממליצה לך ללמוד דרגה I. רייקי היא אנרגיה אוניברסלית שבאה ממקור טהור. יש המאמינים שזה מאלוהים ויש המאמינים בכוח עליון. זוהי אנרגיה מיוחדת שעושה רק דברים טובים ולא יכולה להזיק...וכאשר מתחילים לעבוד אתה מתרחשים דברים מופלאים.... יש בארץ כאלה שמלמדים ילדים. יש את משה בש בחדרה (תסתכלי באתר שלו...) ובטח יש עוד. תעשי חיפוש על פי רייקי וילדים. יש לך יכולות . מן הסתם את בטח נשמה גבוהה עם המון ידע....לכי בקצב שלך, סמכי על הלב, האינטואיציות וההדרכה. למדי רק דברים שמרגיש לך נוח אתם, או עם אנשים שנעים לך בחברתם. את מוזמנת לבקר בפורום רייקי של תפוז, היה שם דיון לפני כמה זמן לגבי ההבדל בין רייקי להילינג. בהצלחה! • למדתי הילינג, ועושהו שחרטל13 ו 06:48 | 12/04 מדייי פעם... בהילינג - המטפל הוא צינור לחלוטין. שום דבר לא בא ממנו. מה שכן - אין שימוש בסמלים כמו ברייקי. • יפעת לדעתי הלא ממש מלומדת בענייןו רותי 11 ו 08:32 | 12/04 עדיף יהיה לך להתחבר להילינג - כי ברור לי משום מה שיש לך את זה - ושאת יכולה להתחבר לזה לבד אנרגיית ההילניג מגיעה ממקור גבוה יותר וישירות למטופל בלי צורך בסמלים - בהילינג עד כמה שאני יודעת (וזה קורה גם ברייק אם אינני טועה) יש הדרכות (ישויות) שעוזרות בתהליך. ולגבייך אני פשוט כל פעם נדהמת מחדש כשאני קוראת את מה שאת כותבת. את ילדה מדהימה • קסם אגב לגבי הילדים שלךו רותי 11 ו 08:47 | 12/04 יש להם כלים ויכולות הרבה יותר מתקדמים וחזקים מרייקי וכל זה הם באים עם כלים של עידן חדש, וזה הרבה יותר עוצמתי הם ממש לא צריכים את הרייקי אני אישית בגלל שאני מכירה את אותם כלים אני פשוט מלמדת אותם להשתמש בהם למרות שהבן הקטן שלי לפעמים מנסה לעשות לי הילינג כי הוא היה רואה אותי לפעמים מטפלת באנרגיה אוניברסלית, אז הוא גם מנסה להעביר ידיים מעל המקום הרגיש.
מצרפת שירשור שהעלתה יפעת בקומונה...