על רענן שקד ובדידות..
לא יודעת למי מכן יצא לקרוא את הטור של רענן שקד בסופ"ש - על מקובלות חברתית של ההורים בגן..
אז אותי זה לא הצחיק.. להיפך
בזמן האחרון אני מרגישה מאוד בודדה גם ככה
מאחר ואני כמעט בלי חברים במצבי (גם בעלי) כל החברות שלי עם ילדים גדולים כבר ונמצאות במקום אחר בחיים
אנחנו מבלים עם הילדים בסופ"ש רוב הזמן לבד.
אנחנו בגן חדש - עברו חודשיים מתחילת השנה, היו כבר כמה ארועים - לא ממש התחברתי להורים שם, לא מוצאת את עצמי שם בכלל.. נורא מתסכל.
הילדים דווקא כן התחברו עם ילדים בגן וגם הזמנו ילד אלינו וקבענו כבר שוב. אמא שלו נחמדה מאוד ותכלס נהניתי לדבר איתה
אבל גם - לא הצלחתי לפתח את הקשר הזה מעבר לזה..
גם האמהות שאיתן התחברתי בשנה שעברה בגן הקודם כרגע מעדיפות לחזק קשרים עם ילדים שנמצאים כרגע בגן הנוכחי של ילדיהם
ואני רואה שהקשר מתחיל להתפוגג..
אני לא יודעת מה עוד לעשות ואיך עוד אפשר ליצור קשרים חברתיים.
חייבת לציין שתמיד היו לי הרבה חברים, אפעם לא הייתי במצב כזה וזה מאוד קשה לי.
אשמח לעצות
לא יודעת למי מכן יצא לקרוא את הטור של רענן שקד בסופ"ש - על מקובלות חברתית של ההורים בגן..
אז אותי זה לא הצחיק.. להיפך
בזמן האחרון אני מרגישה מאוד בודדה גם ככה
מאחר ואני כמעט בלי חברים במצבי (גם בעלי) כל החברות שלי עם ילדים גדולים כבר ונמצאות במקום אחר בחיים
אנחנו מבלים עם הילדים בסופ"ש רוב הזמן לבד.
אנחנו בגן חדש - עברו חודשיים מתחילת השנה, היו כבר כמה ארועים - לא ממש התחברתי להורים שם, לא מוצאת את עצמי שם בכלל.. נורא מתסכל.
הילדים דווקא כן התחברו עם ילדים בגן וגם הזמנו ילד אלינו וקבענו כבר שוב. אמא שלו נחמדה מאוד ותכלס נהניתי לדבר איתה
אבל גם - לא הצלחתי לפתח את הקשר הזה מעבר לזה..
גם האמהות שאיתן התחברתי בשנה שעברה בגן הקודם כרגע מעדיפות לחזק קשרים עם ילדים שנמצאים כרגע בגן הנוכחי של ילדיהם
ואני רואה שהקשר מתחיל להתפוגג..
אני לא יודעת מה עוד לעשות ואיך עוד אפשר ליצור קשרים חברתיים.
חייבת לציין שתמיד היו לי הרבה חברים, אפעם לא הייתי במצב כזה וזה מאוד קשה לי.
אשמח לעצות