על שאיבת-שומן בבטן לגבר

A n a k o n d a

New member
על שאיבת-שומן בבטן לגבר

שלום. אני גבר (30) וחושב על שאיבת-שומן בבטן. האינפורמציה שמצאתי בשיטוטים באינטרנט מבלבלת. מצד אחד אומרים ששאיבת שומן לא יכולה להוריד כרס לגברים כי השומן שם הוא מתחת לשריר... ומצד שני ראיתי באתרים תמונות "לפני ואחרי" של גברים ושם נראה בבירור שנעלמה להם הכרס בעקבות הניתוח. הייתי מבקש להבהיר מה בדיוק ניתן לשאוב אצל גברים בבטן ומה לא?? ושאלה שניה היא איך אהיה בטוח שאני מועמד מתאים לשאיבת שומן כזו? אני אמנם לא מקפיד לעשות ספורט אבל הנטייה להכרסה היא ללא ספק תורשתית אצלנו ואינני שמן באיזורים אחרים בגוף. האם רופא יכול לבצע לבקשתי שאיבה מיידית בנתונים כאלה או שתמיד הכרחי למצות תועלת ספורט ודיאטה לפני כן (במשך חודשים ארוכים), על-מנת שרופא יוכל לדעת אם אני מתאים או לא ?? אני סובל ממצבורי שומן בבטן לדעתי ברמה בינונית מינוס - האם יש מצב שאני נכנס לרופא ומבקש שאיבה "מעכשיו לעכשיו" וגם משיג תוצאות יפות? בתודה

שאיבת שומן בבטן

שלום לך, החומר שקראת באינטרנט הינו מדוייק, ומן הסתם גם התמונות שראית קרוב לוודאי ברובן אמיתיות. הדרך היחידה לדעת אם אתה מתאים לשאיבת שומן מאזור הבטן, הינה בדיקה גופנית אצל כירורג פלסטי שיקבע אם השומן הינו תת עורי וניתן לשאיבה, או תוך ביטני ואז לא מתאים לשאיבה. על מנת לשמר את התוצאות באם אתה מתאים לניתוח, יש צורך בשמירה על דיאטה מסודרת (לא הרעבה) ופעילות גופנית קבועה (לא מרטונים). בהצלחה.

למעלה