על שבלולים וטרולים

nivinivini

New member
על שבלולים וטרולים

זה לא ממש קשה לקלוט שיש פה אנשים שנכנסים כל שנייה בניק אחר, חדש דנדש. סתם שתדעו, לפי חוקי הרשת הלא כתובים, קוראים להם טרולים. אבל עזבו חוקים עכשיו, בואו נדבר על תקשורת בסיסית בין אנשים דרך צורת מדייה כזאת. זה הרי לא חכמה, ולמען האמת זאת פחדנות על. ממה אתם פוחדים כל כך שבלולים יקרים?

מעניין...

קראתי את ההודעה וחשבתי לי "בטח הוא חושב עליי שאני אחת כזו" לא שאני רומזת שהפנית חשדות מכוונים או משהו כזה. למה החלטת שזהו פחדנות, אגב? אין לי מושג מי האשנים שעושים זאת, ולמה אבל בלי להקדיש לזה יותר מידי מחשבה, עלו בי רעיונות נוספים, מלבד פחד שאדם יעשה זאת. נגיד כי בא לו להתנסות בלהיות דמות שונה או שיש לו ניק שונה ולא מתחשק לו להחליף טכנית בטח יש עוד סיבות. התקשורת ברשת מאפשרת את זה, מה רע בלעשות בזה שימוש?

nivinivini

New member
את האמת, לא יודע למי הפניתי את זה

ולמה כתבתי את זה. כנראה יותר מדי סיגריות בתקופה האחרונה עושים אותי מטומטם ופרנוייד. חפיף. שכחו.

nivinivini

New member
הרבה איחסה יוצא לי החוצה. ../images/Emo18.gif

הייתי אתמול בסדנא של עופרי. וזה אחרי תקופה שאני מעשן כמו קטר ולא זז יותר מדי. הכל היה מצויין, אבל הבעייה הייתה כשחזרתי הבייתה הריאות התחילו לצעוק לי קצת. גם התעוררתי מחלום עכשיו שבו אני מסתובב בפארק שעשועים שעשוי מ....פלסטיק שרוף...אללה יוסטון. אז בכל אופן, כנראה שאני הולך לדבר שטויות בזמן הקרוב, ואולי גם לא יהיה ממש נעים לתקשר איתי אולי. סתם שתדעו. אין לי שום דבר להסתיר.

nivinivini

New member
גם יורה וגם בוכה? בו זמנית?

לא. הקורדינאצייה שלי לא עומדת בזה.

למעלה