על שולחן הניתוחים - פינה מס' 2:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
על שולחן הניתוחים - פינה מס' 2:

והפעם, אם כבר התחלנו עם "לולה" אז נסיים כבר את כל האלבום. השיר הבא: 2006 1.על מה מדבר השיר לדעתך? 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי...

יש לי את הדיסק

אבל הוא נעלם לי אנלא יודעת איפו הוא הפכתיאת כל החדר ולא מצאתי

RTur

New member
יש את הקליפ שלו בפליקס.. אני העליתי אותו

nuna19

New member
עונה:

1.על מה מדבר השיר לדעתך? על ההתבגרות של דודו ועל זה שהוא מפחד להזדקן... 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "רק אנשים שפוחדים סופרים את השנים..." 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 3 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? גם וגם. 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? כן. הוא יצא? 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? בוודאי. מיד אחרי לולה. 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... שיש לו גרסת כיסוי מטורפת... בחסות פורומדודו בע"מ חחחחחחחחחחח...

RTur

New member
עונה:

1.על מה מדבר השיר לדעתך? הרגשות של דודו לקראת הגיעו לגיל 30 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "רק אנשים שפוחדים סופרים את השנים" 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש גם וגם10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 5 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? גם וגם 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? הוא יצא כסינגל אבל לא נראה לי שזה היה יעיל 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? להופעה ברור 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... רואים אותי בקליפ חח

עונה

1.על מה מדבר השיר לדעתך?על דודו שהגיע לגיל 30 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "השנה 2006 בקרוב אהיה בן 30" 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10*3 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? מילים 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו?אהה ניראה לי הוא יצא כבר לא? 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה?ברור 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי...לא ראיתי את ארתור בקליפ

למעלה