על שולחן הניתוחים - פינה מס' 3:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
על שולחן הניתוחים - פינה מס' 3:

והפעם: כי ככה זה 1.על מה מדבר השיר לדעתך? 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי...

nuna19

New member
הנה אני עושה סיפתח!

1.על מה מדבר השיר לדעתך? אהבה שנגמרה 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "לא היה בי כוח,לקבל אותך לסלוח והכעס שבינינו הפריד..." 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 1 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? ללחן בהתחלה. 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו?אכן! 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? ללא ספק! 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... שיהיה בהופעה ואני אהיה מרוצה!

עונה ../images/Emo13.gif

1.על מה מדבר השיר לדעתך?אהבה שניגמרה 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? לא מצאתי דרך ואהבתי בערך מאבד אותך היום לתמיד 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10*3 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? לחן 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו?ברור!! 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? עם תהיה הופעה אז כן
7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... אההה יש לו קליפ?

שלי פאר

New member
כי ככה זה !?

1.על מה מדבר השיר לדעתך? עליי . ( לא יעזור לכם ) 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? לא היה בי כח לקבל אותך לסלוח והכסע שבנינו הפריד , לא מצאתי דרך ואהבתי רק בערך מאבד אותך היום לתמיד . 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* : 7 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? למילים . 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? לא יצא !? 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? דההההההה 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי : שהוא עליי . חח

למעלה