על שולחן הניתוחים - פינה מס' 5:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
על שולחן הניתוחים - פינה מס' 5:

הימים האבודים 1.על מה מדבר השיר לדעתך? 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי...

שלי פאר

New member
אוחחח ימים אבודים שלי ..

הימים האבודים 1.על מה מדבר השיר לדעתך? על הימים האבודים שלי 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? על השיר 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? לשתיהם . 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? כן . 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? כן . 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... שהוא עליי .

RTur

New member
עונה:

1.על מה מדבר השיר לדעתך? שוב על הפחד מההתבגרות והגעגועים לילדות 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "להיכנע, להיבלע לרצות לישון בלי הכרה כמה נורא פעם הייתי יותר חופשי פעם הכל היה טבעי" 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10* 5-6 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? שניהם 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? לא, לא חושב שהיה מצליח 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? ודאי 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי... אין

nuna19

New member
חחחחחחחחח...

במקרה שלך ארתור-שורה הפכה לבית חחחחחחחחחחחחח...

nuna19

New member
הנה אני עונה!

1.על מה מדבר השיר לדעתך? אדם שעושה מה שמכתיבים לו ואין לו זמן להיות הוא עצמו. 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "לרצות לישון בלי הכרה" חחחחחחח... אחרי השנה המתישה שעברתי... זה הדבר היחיד שבא לי לעשות! 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך (1-10 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? *כמובן לדרג רק לפי האלבום של דודו שהשיר הזה נמצא בו.. מכיוון שלולה נמצא באלבום "לולה", ובאלבום יש 10 שירים אז הדירוג הוא מ-1 עד 10*5 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? הלחן. 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? כן אבל בגירסה החשמלית. 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעה? בוודאי. 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי...למי שזוכר (ארתור ושלי. אתי עוד לא היתה בפורום אז זה חדש לה.) אנחנו החלטנו שהשיר מעיד על התחרפנותו ההולכת ומתגברת של דודו... חושב שהוא גיטרה ומתחיל לאבד את הימים חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

למעלה