על שולחן הניתוחים^^

Rose131

New member
על שולחן הניתוחים^^../images/Emo29.gif

אז אמ. בואו ננתח שיריםD: אז אמ. בגלל שספיר כבר תרגמה לי אותו וזה, אז אני אקח אותו ראשון: On My Own[ד"א ספיר, זה יותר "לבדי" מאשר "ברשות עצמי" לא?
] ברשות עצמי רואה את כל האנשים האלו על האדמה מבזבזים זמן ניסיתי להחזיק את הכול בפנים אבל רק בשביל הלילה פסגת העולם יושבים כאן ומייחלים הדברים שהפכתי אליהם שמשהו חסר אולי אני... אבל מה אני יודע ועכשיו נדמה שמצאתי שום דבר בכלל אני רוצה לשמוע אותך בקול חזק תאטי את זה, תאטי את זה בלי כל זה אני נחנק מכלום זה ברור בראשי ואני צורח בשביל משהו לדעת כלום עדיף מלדעת בכלל ברשות עצמי.. בלי כל זה אני נחנק מכלום זה ברור בראשי ואני צורח בשביל משהו לדעת כלום עדיף מלדעת בכלל ברשות עצמי... [כל הזכויות לתרגום שמורות לספיר^^]

מה שהיא אמרה../images/Emo223.gif

ניסיתי לנתח פעם את אימ אה פייק או טייק איט אוואי במטרה להעלות את זה לפה אבל פרשתי באמצע אני צריכה למצוא את זה

Rose131

New member
אז. אמ. התיאוריה שלי ושל ספיר../images/Emo29.gif

[בערך, היו לנו כמה חילוקי דעות ואני לא זוכרת הכל] אז אמ. "רואה את כל האנשים האלו על האדמה מבזבזים זמן ניסיתי להחזיק את הכול בפנים אבל רק בשביל הלילה פסגת העולם יושבים כאן ומייחלים הדברים שהפכתי אליהם שמשהו חסר אולי אני... אבל מה אני יודע" אז נראהלי שהוא התאבד[הסיבה היא אולי שהוא גילה משהו שאחרים לא, בהמשך יהיה הפירוט] ואז הוא כאילו בגן עדן או משהו, והוא מסתכל על האנשים האידיוטים למטה שלא גילו את מה שהוא גילה והם סתם מבזבזים זמן ואז נגיד אם הוא התאבד הוא חשב שיהיה ככה יותר טוב אבל עדיין משהו חסר לו או משו כזה
"אני רוצה לשמוע אותך בקול חזק תאטי את זה, תאטי את זה" WTF? "בלי כל זה אני נחנק מכלום" ברור שמשהו חסר לו, אולי הוא לבד או משו כזה. "זה ברור בראשי" WTF? "ואני צורח בשביל משהו" גם זה מראה שחסר לו משו. "לדעת כלום עדיף מלדעת בכלל" אז זהו, כאילו אמרו לו איזה משהו שהוא לא רצה לדעת בעצם, ואז זה נורא ביאס אותו(או משו?) והוא התאבד כי הוא לא רצה לדעת והוא העדיף להישאר בחוסר ידיעה. ועכשיו הוא לבד בגנעדן;[ [זה מסורבל, לא ברור, ולא נכון, תנתחו אותו אתםXD]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo223.gif

היה עוד משו שרציתי להגיד אבל שכחתי
ומשום זה השיר הזה הוא על קיץ שהיה לקווין עם חברים שלו כשהם סיימו תיכון או משהו כזה לא זוכרת איפה קראתי את זה

Noa Tsror

New member
חחחחח שיו איזה תאוריה עמוקה

ויש את האתר הזה.. ספיר ראינו אותו שהיית אצלי זה משו באמת על התיכון וזה.. נו לכו תבינו. האא וד"א יש תרגום של דה טייס אוף אינק בקומונה שאני עשיתי אז תביאו אותו לפה פעם הבאה..

NUMB2

New member
יש לי גם תרגום של השיר

שאני תירגמתי.. אבל הוא יצא קצת שונה מזה.. כאילו כמה מהמילים יותר שונות.. יש טעם שאני אעלה או שלא צריך?

NUMB2

New member
אוקי, הנה התרגום שלי וקצת פירוש..

לבדי - דה יוזד תראי את כל האנשים האלו על הקרקע מבזבזים זמן אני מנסה לאחוז את הכל בפנים אבל רק להלילה הקצה של העולם יושב פה מקווה הדברים שהפכתי להיות משהו חסר אולי אני אבל מה אני יודע ועכשיו זה נראה כאילו מצאתי כלום, פשוט כלום אני רוצה לשמוע את קולך חזק יותר לאט, יותר לאט בלי שום דבר אני צוחק על כלום זה ברור בראשי ואני צורח בשביל משהו לדעת שום דבר זה עדיף מאשר לדעת הכל לבדי [כפול 6] בלי שום דבר.. לבדי [כפול 4] "הדברים שהפכתי להיות משהו חסר אולי אני אבל מה אני יודע" -הוא אומר שהוא השתנתה בזמן האחרון, וכל מה שהוא הפך להיות, הוא חושב שמשהו חסר שמה, ומה שחסר זה בעצם הוא, כאילו ה"אני" שלו נעלם מסביב לכל מה שהוא הפך להיות

למעלה