על שינוי וקבלה

על שינוי וקבלה

בוקר טוב חברות וחברים, מה שלומכם? משהו שמעסיק אותי בכמה ימים האחרונים - כולנו כאן הרי רוצים לשנות משהו בעצמנו או בחיים שלנו. ובעצם מהי המוטיבציה שלנו לשינוי? שיהיה לנו יותר טוב, שיהיה לנו יותר קל, אולי יותר הנאה, חיים טובים יותר, יותר כסף וכו'. כל אחד והסיבה המניעה שלו. ואני חושבת שהשינויים שאני הצלחתי לעשות בחיים שלי, תמיד הגיעו קודם כל מתוך קבלה. קבלה אישית ופנימית של הדבר הזה שחסר לי או של המצב שהייתי רוצה לשנות - קודם כל שהצלחתי לקבל אותו כמו שהוא ורק אחר-כך לשנות. אז בהקשר הזה רציתי לשאול אתכם, האם גם אצלכם שינויים שהצלחתם לחולל בחייכם הגיעו קודם כל מתוך קבלה? ואיך לדעתכם מגיעים לנושא הזה של קבלה דווקא של אותו דבר שהיינו רוצים לשנות? ובכלל בואו נדבר קצת על שינוי ועל קבלה של מה שקיים.

אני קוראת את הדברים שכתבת

ואני חושבת , האם זה לקבל אותו או לקבל אותי ? הדבר הכי שלם מושלם ומקסים זה הזמן שאתה מקבל את עצמך כפי שאתה. אתה עם המעלות, אתה עם החסרונות, אתה עם הסקרנות, אתה עם ההשתוקקות והרצון לדעת ולהפנים. אתה עם השינויים שאתה רוצה לעשות כי זה מה שיביא אותך למקום גבוה יותר , אתה עם הרצון לטפס על ההר שלך ששם מחכה לך האוצר שמיועד רק לך , ורק אתה יודע להעריך אותו. מי שמבין למה אני מתכוונת נמצא במקום שנקרא ק ב ל ת עצמו . נדמה לי שברגע שאתה יודע מהם מטרותיך שאתה יודע שאתה מסוגל לבצע מטרות אלו ותבצע אותם. גם אם כולם סביבך לא מקבלים זאת מהסיבות שלהם אבל אתה מאמין שזו דרכך. ובדרך הזו תלך ותצליח. אז אתה נמצא על דרך המלך.

אנילה1

New member
צכחוון שי אין התנגדות לשינויים

אני עושה ותם במהירות ואחר כך מסתגלת אליהם. לפני חודשים עברתי לדירה השלישית ב-3 השנים האחרונות, וחודש אחרי זה הדירה הייתה מסודרת לגמרי כולל תמונות ומנורות. מיד אחרי זה נכנסתי למיזם עיסקי. ועכשיו אני לומדת איך לתפעל אותו. לחברה יש מוצרים שחבל על הזמן. הם כבר גורמים לי להיות בריאה יותר. אני יורדת במשקל ללא דיאטה. מדהים לשינויים שהמוצרים מחוללים אצלי ואצל בעלי. קרה לי נס שהכרתי את החברה הזאת.

אני לא בטוחה

שאני מקבלת, אבל אני מרפה אני מוסרת את זה ליקום. כך הצלחתי לחולל שינוי בכל הדברים שרציתי לשנות. אך עדיין יש תחומים שגם להרפות איני מצליחה מודה
. יעלי בעקבות הדיון שהעלת הייתה לי ההזדמנות לבחון את זה לאחרונה שמתי לי 2 תחומים לשינוי אחד עתיק ונוקשה בריאות כושר וירידה במשקל. והשני לחזור לחיי חברה פעילים ליצור קשרים חדשים.תחום שלא ממש הצלחתי לחולל שינוי בשנתיים האחרונות, היו התנגדויות, היתה שיפוטיות, אך באותה מידה מאוד רציתי לצאת מהבידוד שכפיתי על עצמי.בתחום החברתי הגדרתי במדויק מה ואיך אני רוצה את הדברים והרפתי מסרתי הלאה. והתמקדתי בתחום הבריאות כפי שאני יודעת הצבת יעדים קטנים,בדיקה יומית של הצעדים, רשימות ותוכניות והתזוזה מאוד מינורית אני מרגישה שכאילו אני משקיעה במקום הלא נכון. ואילו בתחום השני ב5 החודשים האחרונים קורים לי דברים מדהימים ועדיין ממשיכים לקרות והתחושה הפנימית של שינוי אמיתי. איני יודעת להגיד מדוע במקום אחד אני מצליחה להרפות ולחולל שינוי ובמקום אחר זה הולך יותר קשה, אבל אני מתכוונת להמשיך ולמצוא את הדבר שיאפשר לי לחולל שינוי אמיתי בנושא הבריאות. יום קסום ושלו

למעלה