על שלושה וארבעה

פילאטוס

New member
על שלושה וארבעה

מה דעתכם על משחק התחייבויות לא מחייב לשנה החדשה? שלושה דברים, קונקרטיים לגמרי, אפשריים לביצוע, במידתכם, שהייתם רוצים לעשות השנה, וארבעה דברים שהייתם רוצים (ויכולים) להיפטר מהם השנה? (אם עוד נהיה כאן ב-2005, מעניין יהיה לבדוק מה קרה בינתיים) אפשר גם ההפך. כלומר, שלוש פרידות, ארבעה מעשים. הארבעה שלי: לפתוח עוד שתי סדנאות כתיבה (הראשונה מסיבה לי עונג אדיר). להתאהב. להסכים להתאהב נכון, לשם שינוי (יש דבר כזה? הביאוהו לכאן!). לכתוב סיפור. להתארגן על גרדרובה חדשה לגמרי, אחרי כמה שנים של התנזרות גמורה מרכישות חדשות. (אמא'לה, מרוב קונקרטיות נשרה לי זרת. יש לי עוד עשרים מטרות קונקרטיות לפחות, אבל נשארו רק 19 אצבעות, חראם) השלושה: להיפטר מכמה קילוגרמים (ולקנות משקל על הדרך). להיפרד מכל הגרדרובה הנוכחית בטקס חגיגי רב-משתתפים. להיפרד מהמחשב לעתים קרובות יותר ויותר. מממ. תורכם.

מרימה את הכפפה והולכת לישון

או. קי. אז קודם כל ומעל הכל: להיפטר מהאובר דרפט!!!! יכול להיות שזו צריכה להיות החלטה מחייבת ל2004 ו 2005 כי לא בטוח שזה אפשרי בשנה אחת (מפאת עומקו, גודלו וכו') אבל בהחלט ההחלטה הראשית. להיפטר סופית ובאופן מוחלט מכל מה שמזכיר ג'אנק פוד. (אני צנצנת אם זה יבוצע) להיפטר מהפסימיות. להיפרד סופית מהפרידות של השנים האחרונות. זה במחלקת הפרידות. הלאה... דברים מעשיים... המממ... לשתף פעולה כשמתחילים איתי ולא תכף ומיד לפסול ולהשתבלל. לנסות להאמין שיש יותר מאהבה גדולה אחת בחיים ושהבאה בתור בוא תבוא, במהרה בימינו, אמן. להתעקש על עצמי בעבודה, לא לוותר לעצמי בעבודה, לעבוד גם שלא למטרות רווח כי רק ככה יבוא יום אחד רווח אמיתי. טה-דם!!! ובזאת אני נפרדת בשמחה מהשנה האחרונה. גדלתי בה הרבה אבל היא היתה מחורבנת לתפארת בכל זאת. הלוואי ונדע כולנו אושר, הלוואי ויהיה יותר קל. הלוואי. ב.ב.

noa128

New member
מממ.. (מקמטת את המצח)

משימה מאתגרת הבאת לנו פה פיל..
- עבורי לפחות... בדרך כלל אני די סגורה על עצמי, קמה ועושה - אבל באמת תפסת אותי בדיוק ברגע של ריפיון ידיים - אז הנה גמני מרימה את הכפפה: נתחיל מה"לעשות"ים - 1. לבסס שאיפה 'גבוהה' לעבודה - לצאת ראש בראש לחיפוש עבודה שעושה לי סבבה מעבר לעניין הפרנסה - הכי טוב - למצוא משהו בתחום שלי - שאפשר ליצור, להפיק, להרים. 2. ליישם את הכיוון שנתנה אתמול עו"ש עם החיוך שמתחיל בפנים - ובאופן מעשי - להתחיל להתעמל, להתחטב - להגיע למקום שיהיה לי כיף להביט בעצמי במראה ולמדוד בגדים חדשים... 3. להרחיב ולחזק את חיי החברה , לצאת מהקונכיה ולחזק את הקשרים עם חברים נפלאים שכבר שכחו איך נראית, לפחות באותה מידה שהילדים שכחו מה זה בייביסיטר ו"אבא ואמא יוצאים".. 4 .לעבוד על ה-"דיפולטים" של עצמי - חלוקת הקשב הדפוקה, ההזנחה של דברים שצריך לעשותם. בגדול - להתמלא באנרגיה ולהתחיל שוב 'להזיז' דברים. פרידות - 1. להיפרד מהכעס. על האיש, על עצמי, על העולם. 2. להיפרד מהחשדנות המטורפת בכל אדם חדש שנכנס לתבנית חיי - חשובה זהירות - אבל במידה - להחזיר לעצמי משהו מהפתיחות והאמון הבסיסי.. 3. ועוד אחד אישי שלי - שקשור למחשב בכלל ולאינטרנט בפרט... ותודה פיל - נתת לי זוית "מאווררת" לראות את הדברים
נועה.

צלליתה

New member
שתהיה שנה טובה

והרבה יותר טובה מזו שהיתה. אני התחלתי להפרד. תודה לך עלמה. כתבת על הניירת שמציפה אותך ואני כבר מזמן יודעת שהניירת הזאת מאיימת על שפיותי והתחלתי להפרד. אז הנה רשמית, נפרדת מהבלגן. זה שבניירת, זה שבארון, זה שבראש, זה שבלב. רוצה להפרד מהדירה שלי. כל ענין המכירה קניה השכרה whatever כבד עלי. אבל רוצה. מאוד. רוצה להפרד מהפחד מהעתיד. מה יהיה. איך יהיה. איך אסתדר. החיים זה עכשיו. ולצד השני מעתיקה מפיל, גם אני רוצה אהבה ורוצה אהבה נכונה. אני עושה יוגה כבר לפחות חמש שנים והשנה היתה לי איזו פריצת דרך שאני עדיין לא כל כך מבינה. אבל רוצה להמשיך לשם. רוצה לחזור לצייר. פעם הציור היה הדבר המרכזי בחיים שלי. רוצה שוב. אוי אני רוצה כל כך הרבה מרגישה כמו חזירה. ובכל זאת, לבחור דבר רבעי ואחרון, רוצה להפסיק להרגיש כל כך לבד. שנה טובה כבר אמרתי?

צלליתה

New member
יוצאת מהארון

צלליתה הוא שם שנתנה לי מישהי מקסימה בפורום אחר פה. אני לא זוכרת מה היתה בדיוק הבדיחה, אבל זה נדבק, ונוח לי בזה. מכיון שאותו הפורום הוא פורום תמיכה במחלה והיה לי כינוי אחר מאז ימי וינט, הפרדתי כינויים. מה שהסתבר כמסובך. (כבר ספרתי שאצלי בלגן, נכון?). אז גמרנו. כינוי אחד. זו שהיתה חיוכית, לא היה לא נוח עברה לראקסה, וגם זה לה היה טוב

תתחדשי

שמחה שהועלתי ולו במעט :) ומה את אומרת, זה שנפטרנו מהררי הניירת של השנה שעברה לא יכל לדעתך לסדר לנו פטור מזו שמתחילה להצטבר כבר השנה?

זה מלא 3 ו 4 ../images/Emo122.gif

אז ככה, לביצוע- כצפוי- לתפוס את גל האומץ ולאפשר לעצמי מקור פרנסה שיגרום לי לקום עם חיוך בבוקר. להצליח ליישם את הידע וללכת פחות על הררי הרגש בגידול ילדי. להמשיך לחזור אל מידותי המקוריות. להפטר- מרוח הפסימיות שלי. מאחרון השרידים של התסבוכות שנקשרו בנפשי מהפרק הקודם של חיי. מהצפיה שלי מאמא שלי. מהשערות של החתולה מכל הבגדים שלי (מצאתי מוצא :).

1הופ

New member
קצת באיחור, אבל גם אני רוצה להשתתף

אז ככה, אני כבר יודעת כמה זמן שהשנה אצטרך לעשות כמה החלטות. יש לי כבר איזה דד ליין בראש. אני צריכה להחליט אם אני נשארת בארץ או לא; אם אני נשארת במקצוע או לא; ואם אני עושה ילד לבד או לא. כן, אני יודעת. אלה החלטות גדולות והרות גורל. אבל הגיע הזמן לעשות אותן. אז זה מספיק בתור שלושה דברים שאני רוצה לעשות השנה? (חוץ מ-כמובן- לעשות ספורט, לסגור את המינוס, להתאהב ועוד כל מיני קטנות כאלה). וממה אני רוצה להיפרד? להמשיך להיפרד מהפרידה להיפרד מהפער בין מה שאני יכולה לבין מה שאני עושה להיפרד מהתפקיד שלי במשפחת המקור (כמו שהשרינק שלי היה מכנה אותה) חגגתם אתמול?

פּרפרית

New member
זה לא פייר, מכיוון שאני חולה אז...

3 דברים להפטר מהם: 1. מהבולדוזר שחורש לי את הראש כבר יומיים. 2. מהשיעול שמאיים לנקז לי את כל האברים הפנימיים שלי החוצה. 3. מהצמרמורות שמרעידות לי את הנשמה. 4 מעשים: 1. להפעיל את מה שאני יודעת על עצמי ועל הבנים שלי. 2. להתחיל להרוויח (תוספת) בישום הלימודים שלי (אומץ!). 3. להיות קצת יותר ריאלית ולהפסיק לשגות בחלומות. 4. להוציא את האהבה שלי מהארון.

למעלה