על שמות לילדים

אמיר.

New member
על שמות לילדים

אותי תמיד הצחיקו כמה סוגים של שמות לילדים האחד המעבר של שמות בנים לבנות (כמעט אין מעבר הפוך) זה נראה לי תמיד נסיון פמינסטי לא במקום כאילו שמות בנים יותר שווים. אני מתכוון לשמות כמו דניאל וליאור וכדו` האם לא רצוי שלילדים שלנו תהיה זהות מוגדרת גם בשמם ? (תארו לעצמכם כחתה ובה ליאור(בן) וליאור (בת) [נ``ב - ליאורה -אחלה שם] הסוג השני הוא ליעוז השמות לא מתכוון לשמות לעזים ממש שהורים נותנים לילדים שלהם אלא שמות שנשמעים כזה כאילו שירלי וכדו` ... וגם יש עוד סוג שאני מרחם על הילד שהוריו היציררתיים הדביקו לו בלי לחשוב על ההשפעה דרך אגב יש מדינות בסקנדינביה שבהם יש רשימה מותרת של שמות ילדים אפשר לבקש להוסיף ואז יש מישהו שבודק. .... רעיון קצת בולשביקי אבל אני נגד נסויים בילדים.. אבל העיקר בריאות ונחת לכל ההורים בהווה ובעתיד ולידים שיש ואלו שיבואו

מיה30

New member
ומה יותר טוב???

יוסף???? אהרון????? ציפה לאה????? יוכבד????? מה זה??? לפי דעתי ברור שיש לבחור שם שיתאם את המציאות אך, יחד עם זאת יהיה מיוחד כן, שם צריך להיות מיוחד אך לא פלצני מידי ושוב...זאת דעתי, כמובן ויש שיערערו עליה וכן אני שונאת את כל האורטל ומורטל האילה.... מיה30

linet1

New member
דווקא עטרה

נורא מצא חן, ואני שוקלת אותו בכובד ראש ובטן;-) חוץ מזה - בדיוק אתמול ישבנו אני ועוד שתי חברות ודיברנו על שמות - חייבת להודות שכמעט הן הגישו נגדי תלונה באגודה לשלום הילד עקב השמות שאני רואה בהם פוטנציה מספיק טובה כדי להלום את ביתי החדשה. אבל, מה לעשות - לביתי הבכורה יש שם כל כך יפה (נו, טוב - אגלה לכם - קוראים לה נתיב) והשם של הבאה בתור חייב לעמוד בקריטריונים. אז זה עומד על: שובל נועם מיתר מה אתם אומרים? יש עילה לתביעה????:)

למעלה