על ש"ס עוני ועכו"מ

נו טוף

New member
על ש"ס עוני ועכו"מ

לפני כמה ימים אחד מעובדי האלילים המחללים את שם היהדות ברבים ומנהיגים את תנועת ש"ס הכריז כי: השחתת זרע לריק (אוננות) גורמת לעוני", אמירה מופלא זו העלתה בליבי כמה שאלות שאולי חברי הפורום יוכלו לעזור לי לענות עליהם: 1.מנתוני העוני של הלמ"ס עולה כי האזורים העניים ביותר בארץ הם בני ברק ושכונות חרדיות בירושלים, האם יתכן שהקהל הקדוש ב ק"ק אלה עסוק ימיו כלילותיו (ואולי בעיקר לילותיו) בעבירה כה גדולה על תורתנו הקדושה?. 2. האם הפיגועים האחרונים הם תוצאה של מין אוראלי או אנאלי?. 3. למשך כמה זמן צריך להפסיק לאוננן בכדאי ששער הדולר ירד?, פשוט השכר דירה עולה ואני מוכן לצעדים דרסטיים. מעבר לזה, וקצת ברצינות, אני משוכנע שהיכן שהוא בארץ, יש נער או נערה מבולבל/ת בן 13 או 14 שמאמין/ה לרבנים, רואה את אביו מפוטר ממקום עבודתו רואה את הבעיות בבית, ובטוח שאת הבעיות האלה הוא/היא הביא על משפחתו כי איזה רב מטומטם אמר שהעוני הגיע לפתח ביתו של אותו ילד כי הוא מאוננן (כפי שעושים כמעט כל הנערים והנערות בגיל זה), כשהילד הזה יפגע בעצמו, זה יהיה באשמת ה"רב" האידיוט שאמר את אותו משפט. לטובת כולנו אני מקווה שיש בורא עולם, כי עונש על עינוי נשמותהם של נערים יכול לתת רק אל כל יכול

הרטוב

New member
זאת הדמוחארטה שלך שמאפשרת

17 מנדטים של עובדי אלילים עובדי השטן בכבודו ובעצמו. 17 מנדטים של עוכרי מדינת ישראל אנטי ציוניים מחללים את הדגל ואת זכרון חללי צה"ל יום יום שעה שעה. יש להם כוח אדיר והדמוחארטה שלך אפשרה להם את הכוח הזה. אז מה אתה מתבכיין? אתה הרי מצביע לחלאות האלה הכוונה לפוליטיקאים המושחתים בבחירות לכנסת אז שב ותאכל את החרא שאתה מבשל לעצמך בשקט ותפסיק לקטר.

kookoo

New member
הבעיה היא לא ש"ס

הבעיה היא החלאות שנותנים להם כסף! כמו שאתה תמיד אומר: אין למי להצביע ושצריך להצביע פתק לבן - דבר שרק מחזק מיפלגות של נישה. חוץ מזה אני לא מבין למה מתנפלים רק על ש"ס. הרי הסחיטות של החרדים התחילו הרבה לפניהם עם מפלגות דתיות אשכנזיות, אז יכול להיות שזה בגלל שש"ס היום הכי חזקים, אבל ש"ס הפכו לבמל גם כשהם היו 6 מנדטים (ש"ס = שישה סחטנים), האם יכול להיות שזה גם בגלל שהם מזרחיים? - דוקא יחסית לשאר החרדים, ציבור בוחרי ש"ס יותר עובד ותורם למדינה. ועוד דבר לפני סיום: יש הרבה אנשים (בעיקר מזרחים ממעמד נמוך) בארץ עם כבוד לדת ולמסורת או שהם סתם לא אלרגים אליהם. לאנשים אלו ש"ס מציעה גנים ובתי-ספר עד 16:00 או 17:00 בחינם. ברור שהם יעדיפו לשלוח את ילדיהם למוסדות של ש"ס. וכך קיבלנו עוד זוג הורים שמצבעיעם לש"ס ו-4 ילדים שבעתי יצביעו לש"ס!! שוב אשמת החלאות ( מקובל להגיד ח"כים, אבל אני משתדל להיות פוליטיקלי-קורקט
). חייבים לשנות את שיטת הממשל!

kookoo

New member
במל=סמל עתי = עתיד

ואני חייב לעבוד על העברית שלי

נו טוף

New member
מי אמר

לא אמרתי מעולם שאני מצביע (אי הצבעה היא מחאה לגיטימית (אם מיליון איש לא יצביעו תשונה השיטה). מי שנותן להם כח זה אני וכן כן גם אתה, שלא מסכימים עם השיטה אבל לא עושים כלום בשביל לשנות אותה. אחד הדברים שאני אוהב בדמוקרטיה היא הזכות להתבכיין אמשיך לנצל אותה כל היא קיימת

אלי.

New member
אם יש בורא עולם

אז אני הייתי מציע שישמיט את ששת הימים ההם מהרזומה שלו.

למעלה