על
ושאר ירקות...

צפוף היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום בנים בלבד ארבעה מתוך 12 המתמודדים הסופיים לתואר "גבר השנה", לשיחה והיכרות עם מי שאולי יהיו "הדוגמנים של מחר"... ניתן להשאיר כבר עכשיו שאלות בפורום.
היום ב-23:00 נארח LIVE בפורום האודישן הגדול את שני המתמודדים שיעופו מהאודישן. אתם בוחרים מי הם יהיו, אז צפו בשידור בערוץ 3, HOT ומיד אחר כך- כנסו לאתר!
פורום חופש מארח הערב ב-20:00 את פרופ' דן מלר, ממקימי "חופש" שיענה לשאלותיכם. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות.
הערב ב-21:00 פורום חירשים ולקויי שמיעה מארח את העיתונאי אפי לנדאו, לשיחה בנושא הפעילות של ארגון "בקול". אתם מוזמנים להשתתף בדיון.
גם היום אנחנו מחלקים לכם דיסק ו-DVD של NOW 10 במסגרת החגיגה השבועית בפורום MTV. בשעה 12:00 תתפרסם התמונה היומית- עליכם לזהות מי הזמר שבתמונה ולשלוח אלינו (עד אז תוכלו לפתור את החידה של אתמול!)- אז... נראה אתכם!

Moreiro

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

להזכירכם, הודעות שלא קשורות לנושא הפורום בלבד.

Moreiro

New member
הפינגווינים מכים שנית ../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif

זוכרים את המשחק הממכר של הפינגווינים? הוא חוזר, בגרסה קשה יותר. נראה אותכם עכשיו
למשחק

Moreiro

New member
אבל בשביל מה לפתוח הודעה חדשה?!?!

כשאפשר לשרשר?? וזה בכלל לא המקום לבדיקת חתימות..

RenanaD

New member
מאיפה חזר השרשור הזה?!

מוזר, מקודם הוא נעלם לי והייתי בטוחה שמחקת אותו. בכל מקרה-שלחתי לך מסר כי אין צורך לדסקס על זה פה. תקראי מה שכתבתי ואז תביני מה הלך פה...

Moreiro

New member
על ../images/Emo32.gif ושאר ירקות... ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

joyalfa

New member
חבר'ה בבקשה להכנס ../images/Emo44.gif

אני מופיע באתר של yes בתור הכפיל של אשטון קוצ'ר בתור חברי לפורום חשבי שאולי תהיו נחמדים ותצביעו עבורי באתר : http://yes6.tapuz.co.il אני הכפיל של אשטון קוצ'ר

joyalfa

New member
5 סרטי די וי די

תודה רבה לך אני מקווה שיהיו עוד אנשים נחמדים כמוך

joyalfa

New member
איזה כיף

שיש בפורום הזה אנשים כל כך נחמדים באמת אני מתכוון לזה בפורום אחר שאמרתי להם על התחרות הם סתם קינאו ועשו פרצופים חבל אבל בכל זאת נחמד לראות שאנשי הפורום שלנו כאן הוא אמנם מצומצם עם קצת אנשים אבל חמים וחברים אחד לשני תודה לכולם

הרמוני

New member
ראיתם? ראיתם? ראיתם?

אף פעם לא התנשקה? איזה סרט יפה......אני יודעת הוא קיטש בטירוף אבל זה עם מייקל ורטן והוא כזה חמווווד!!

varty

New member
../images/Emo99.gifיא....אתה ממש ממש יפהפיה!!!

אבל מייקל יותר...
כן ראיתי את מייקל באף פעם לא התנשקה. הבן אדם חמוד רצח! ספוילר ודרך אגב ראיתי עכשיו קטעים שיפים רק של ווהן וסידני מהעונה השלישית בלבד. קודם כל מייקל הזה מדהים!!! כמה יפה בן אדם יכול להיות. וג'ניפר חבל על המילים. האישה הזאת מושלמת!!! עכשיו לקטע של הדמויות שלהם. ג'י ג'י פשוט החליט לעשות התקף לב. זה כל כך קשה לראות את הקטעים האלה. כל כך עצוב. איך סיד מסתכלת על ווהן ולורן ואיך ווהן מסתכל על סיד שהם במסיבה כסוכנים סמויים. רואים את האהבה הלא ממושמשת ופשוט צובט הלב. מה ג'י ג'י חשב לעצמו שהוא כתב את הרעיון להפריד בינהם. מעצבן! אבל אם הם יחזרו אחד לשני זה יהיה סיפור אהבה עצוב אבל יפה. חסר לו שהם לא יחזרו, אני אישית שולחת אליו הביתה את כל צה"ל..חחחחחח

:-O :-O אתה כל כך דומה לו../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

ז'תומרת, אתה נראה יותר טוב........
כי את אשטון אני לא אוהבת. אבל ממש דומה
הצבעתי 10

למעלה