על
היום בתפוז Live

על ../images/Emo34.gif../images/Emo63.gif היום בתפוז Live

בהמשך לאירועי חודש הספר העברי בתפוז אנשים, היום נארח Live ב-18:30 את מירון ח. אייזיקסון לפורום שירה וכתיבה יוצרת. מירון ישוחח על ספר השירה החדש שלו "ביטול הליטוף הנשי" ועל שירה בכלל. כולם מוזמנים.
בהמשך לוח השידורים, הערב ב-20:00 תוכלו לשוחח Live עם חגי אלעד, מנכ"ל הבית הפתוח בירושלים. האירוח יתקיים בפורום גאווה, לקראת מצעד הגאווה השני בירושלים, שיתקיים ביום שישי הקרוב. אתם מוזמנים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו!
היום ב-16:00 יתפרסם בפורום המורדים החידון השני בסדרה. תשובות יש לשלוח ל"תיבת המורדים" בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

King Of Kromags

New member
- ניצול קטן (גדול) וחשוב -

אממממ...חוץ מזה שניץ נוטשת את הפורום בקיץ, אני קצת מוגבל כרגע, מפאת מחסור במחשב. אני אשתדל לכתוב כמה שיותר, אבל כבר לא אכנס מידי יום (בשבוע הקרוב.) לילה טוב...

Charmed 4ever.

New member
אני לא נוטשת ../images/Emo173.gif

אני "לוקחת חופשה" של שבועיים בערך בשביל הקורס מד"צים של הנוער העובד. וגם לא נטשתי עכשיו.

Charmed Gal

New member
אני יכול להחליף אותך...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אם את רוצה. אני לא כותב כל כך הרבה, אבל אני קורא כל הזמן. אני אתחיל להשתתף יותר אם את רוצה. ואם תרצי, אני יכול להחליף אותך לשבועיים האלה...

Lu Tze

New member
בורים ועמי ארצות...

אטיקה זה שם של בית סוהר בארה"ב שבו בשנות ה-70 (נראה לי) היה מרד של אסירים שהשתלטו עליו למשך 3 ימים. היום זה משמש כקריאה של כל מיני אירגונים אנרכיסטים שלא מאמינים בשום סוג של שלטון, דבר שכולל כמובן מנהלי פורום.

למעלה