עם איזה זמר מחו"ל היית רוצה שירדנה תשיר?

אביחי300

New member
עם איזה זמר מחו"ל היית רוצה שירדנה תשיר?

אם איזה אומן או זמר היית רוצה שירדנה תשיר? בואו ניתן רעיונות שאולי יקרו מתישהו

אביחי300

New member
זה אכן מתאים ואף רצוי מבחינתי

ובכל זאת, אין זמר מהעולם שהיית רוצה שיקליט דואט עם ירדנה?

אביחי300

New member
הייתי רוצה שירדנה תשיר עם טליה סודי מוטולה

טליה היא זמרת מעולה והיא הוכתרה כ"מלכת הפופ הלטיני" בעיתונות העולמית. בנוסף היא משתפת פעולה עם לא מעט זמרים ואף הקליטה דואט עם טוני בנט, רובי וויליאמס, מייקל בובלה.
הנה אחד הדואטים הכי יפים שלה, מתוך אלבום אקוסטי שנקרא primera fila:
https://www.youtube.com/watch?v=k4l3PAKdQCo
גם בעניין החיבור בין מוסיקה שורשית לעוד ז'אנרים אצל שתיהן יש התאמות. ירדנה מביאה את ארץ ישראל אבל הכניסה השפעות של רוק, מוסיקה אתנית(צוענית, ערבית ויוונית וגם נגיעות לטיניות). טליה מזוהה עם שירי פופ לטיניים אבל במהלך הקריירה שלה שילבה רוק, דאנס, היפ הופ, אקוסטי. גם עניין הלבוש מעניין.
הנה לבוש מקסיקאי מסורתי באחד מלהיטיה הכי זכורים ואחד הכי יפים שלה- amor ala mexicana:
https://www.youtube.com/watch?v=WNHU7MNG3Rw
בקיצור יכול לצאת מזה דבר כל כך יפה

אביחי300

New member
אפשרות מעניינת נתת. למה דווקא איתו יתאים לירדנה לשיר?

באמת יש לו דואט זכור עם זמר בשם "שאב מאמי" שיצא בשנת 2000 והצליח במיוחד בישראל הדואט.

dikla yoktan

New member
כי יש לו (לסטינג) רגישות כזאת בשיר וגוון קול טיפונת מחוספס

שלדעתי ישתלבו נהדר עם העומק הקול של ירדנה. יש להם לדעתי הרבה במשותף בגישה לשירה, באיך שהם מפרקים את הטקסט, בנינוחות ובעוצמה שנובעת מתוכם בו זמנית. פשוט ישמעו טוב ביחד (ככה אני שומעת אותם אצלי בדמיון ).

מממ... לא יודעת, אין לי זמר מסוים... אבל הפנטזיה הקטנה שלי

זה לשמוע אותה בסגנון שנסונים צרפתיים. מאד הולם אותה, בעייני, באישיות וגם בצלילי הקול שלה הסגנון הזה-הדרמה, הניגון וגם השפה. הייתי שמחה שתעשה אלבום כולו בסגנון הזה, בצרפתית או עברית, קאברים או חדשים, עם עיבודים מעניינים עשירים או לגמרי אקוסטי, בליווי פסנתר בלבד...

פעם חלמתי אפילו שהייתי במופע השקה שלה לאלבום כזה, והיא התחילה אותו עם איזה שיר מוכר שאני אוהבת. והתעוררתי עם חיוך...

שבת שלום

אביחי300

New member
אוי ואבוי, את רוצה שאני אמות משעמום?

איב מונטאן זה שאנסונר אחד הכי משעממים שיש ואני לא אוהב אף שיר שלו. תסלחי לי אבל אני לא מוצא בו כלום. בז'אנר הזה עדיף שארל אזנאבור

irisiris1

New member
אני אוהבת גם את אזנבור, אבל ...

להגיד על איב מונטאן שהוא משעמם? יש לך חתיכת חוצפה, בחור צעיר.

בגדול -Lara Fabian

המעמלפתתתתתתתתתתתתתתתת��
ביותר גדול ?! שתבצע אפילו לבד את Mistral gagnat המהפנט
http://youtu.be/HF3wJGYiCeU
&nbsp
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mistral gagnant *

אני זוכר שהכרתי אותו בביקור הראשון שלי בצרפת ב2005 ומאז כל הזדמנות , ובעיקר כשזו מקרית - מעלה חיוך רחב .
אחד השירים הזרים היפים ביותר , והביצוע של לארה משבח אותו אפילו יותר .
אז נשאר רק לדמיין איך ירדנה תהפוך את הסוכרייה הזאת למתוקה עוד יותר

כן, שיר יפה! אגב, הייתי במופע של לארה ושרה

שבלוני מדי לטעמי. כלומר, נשמעה כמו בהקלטות, בלי ערך מוסף של לייב... די מיציתי אותה מאז.
בכל אופן, ירדנה הרבה הרבה יותר צבעונית ועמוקה בצליליה. אז בטוח השיר הזה היה נשמע עוד יותר יפה מפיה.

Ariel korenn

New member
יש לה דפוס קבוע מהמיטב שראיתי ביוטיוב

je suis malade למשל מרגש אבל ביצוע אחד דומה לשני . בגדול את צודקת , ירדנה לוקחת את עצמה גם בביצועים הקבועים למחוזות שונים בכל מופע , ולכן יותר מעניינת בביצועים בהופעות . גם שמדובר באותם שירים .
ירדנה , תזרזי בבקשה את חודש דצמבר וינואר

דחיית סיפוקים זה לא אני

למעלה