עם איזו דמות אתם הכי מזדהים?

jess r

New member
עם איזו דמות אתם הכי מזדהים? ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שרבים במהלך הצפיה הזדהו עם דמויות מסויימות. לאיזו דמות הכי התחברתם, הכי הזדהתם איתה? למה? באילו מקרים יותר ובאילו פחות ופחות?

זוהר57

New member
....

לא הזדהתי עם אף דומת ממש לפחות בעונות כי הדמיות יותר מידי קיצונים מריסה דיכאונית מידי סמאר בשלושת הראשונות הוא לפחות בראשונה היא סנובית כזאת סת מושלם די סתם חח הוא פשוט כזה חנון מתוקים אבל אנחנו שומעים אותה מוזיקה אז זה משהו שאני די מזדה איתו חח ריאן הוא באד בוי טיילר פסיכופטית כזאת חח בקצור קשה להזדהות עם משהו כי הם קצוינים אבל הדמויות האהובות עלי הם סנדי סאמר וסת

jess r

New member
אה...

לא לגמרי, לדעתי לפחות: הסידרה מציגה בתחילה את הדמויות כקריקטורות: החנון, העבריין, מלכת הכיתה, הילדה המוזרה. אבל הדמויות בכלל לא חד מימדיות. מלבד רגעים כמו זה כשמגלים שמריסה בכלל שומעת פאנק וקוראת ספרים (מה, היא יודעת לקרוא?
), שבכוונה עשויים באופן כה קיצוני, היו הרבה רגעים קטנים יותר בהם הדמויות קיבלו "נפח", באופן הרבה יותר מוצלח. הקיצוניות שלהן מודגשת במקרים מסויימים למטרות שונות, אבל אני בהחלט לא חושבת שהן שיטחיות או כאלו שקשה להזדהות איתן.

זוהר57

New member
יש משהו במה שאת אומרת...

כי במהלך העונות רואים רייאן התחיל ללמוד וסמאר נהיתה פחות סנובית ואפילו בעונה הרביעית לגמרי ישתנת רואים שהם ישתנו ורואים גם צדדים אחרי שלהם את צודקת פשוט קשה לי להסביר את עצמי

P A T D F A N

New member
מי הילדה המוזרה? XD

ובאמת מריסה מתגלה בהמשך העונות כמלכת הכיתה הדכאונית, ריאן כארכיטקט לעתיד, סאמר כשומרת על איכות הסביבה וסת' כאיש מגניב מאוד . [NOT] ממ אני מתחברת עם טיילור כי היא פסיכופתיתD:

jess r

New member
טיילור המוזרה ../images/Emo3.gif

ואולי זה כל החרא שהם האכילו אותה בעונה השלישית ואז עוד ועוד בתחילת העונה הרביעית - אבל היא אחת הדמויות היותר אנושיות בסידרה, ואני לא יודעת מה בקשר להזדהות אבל היא בהחלט הצליחה לעורר בי הכי הרבה סימפטיה.

sukrazit

New member
אממ..

קצת עם סאמר אחרי המוות של מריסה..שהיא הפכה לכזאת שאכפת לה מאיכות הסביבה והכל..אבל רק בקטע הקטן הזה XD

hadi13

New member
אולי בממש קצת ..

עם סת
אבל החיים שלו יותר מעניינים משלי

West Doll

New member
ממ...

עם ריאן בעונות הראשונות
אבל הכי אהבתי מבחינת הדמות את סאמר ולקראת הסוף את טיילור:) וסת' בכל העונות!

jess r

New member
../images/Emo13.gif

באופן מפתיע, למרות שלא חיבבתי אותה בתחילה, טיילור. נכון, התרגשתי עם שאר הדמויות, אני מאוד אוהבת אותן, שמחתי בשמחתן והייתי עצובה כשהן היו עצובות, אבל כשטיילור הופיעה הרגשתי משהו שונה. אולי זו הצגת שאר החבר'ה כמושלמים מידי ואת טיילור לא כל כך (לפחות בהתחלה). בהחלט היה בה משהו קצת יותר אנושי, משהו שהרבה יותר קל להזדהות איתו. מה גם שאת רוב זמן המסך שלה היא קיבלה בעונה הרביעית - עונה עם הרבה פחות אקשן ועם הרבה יותר אירועים קטנים, כאלו שקל להבין, להתחבר אליהם.

למעלה