עם גברים ונשים יכולים להיות ידידים

nettus

New member
עם גברים ונשים יכולים להיות ידידים

היה לי שיחה עם ידיד שלי, שאני יתוודה פה ואומר שהתחלנו לדבר שהוא התחיל איתי, יצאנו לדייט, הייתה נשיקה, אבל לא הייתי מעוניינת ביותר מזה, ואחרי זה התחלנו לדבר כמו ידידים רק שהוא טוען שאנחנו לא ידידים. והוא טוען שאין כזה דבר ידידים, במצב של ידידות מספיק שאחד רוצה משהו אחר מידידות, אז זה כבר לא ידידות וכתוצאה מזה, לא יכול להיות אי פעם ידידות בין גברים לנשים ואני מצרפת סירטון שכדי שתצפו בו לפני שתענו

Maldini Girl

New member
טוב, אני לא מסכימה כי יש לי הרבה ידידים

(אולי זה קשור לזה שחלקם הגדול גייז. סתם. ) לא תמיד בתוך ידידות יש מישהו שרוצה יותר, אבל הוא צודק ש*אתם* כנראה לא ידידים, כי בגלל מה שהיה ביניכם כבר "עברתם לשלב הבא" ונראה לי שהוא גם רמז שהוא מעוניין ביותר.

ketty the sheep

New member
יש לי הרבה בעיות עם השאלה הזאת

בעיקר בגלל שהיא מניחה שכל הנשאלים הם הטרוסקסואלים שרואים בכל אחד מהמין הביולוגי השני פרטנר מיני פוטנציאלי (למרות שחלק מהאנשים בסרטון הזה אכן מתנהגים כך). אני אוהבת לתת את הדוגמא של הומואים ולסביות. להומואים אין חברים? ללסביות אין חברות? (הכוונה לחברות 'אפלטונית'). ומה עם ביסקסואלים? כל בנאדם שהם אי פעם פוגשים הופך אוטומטית למטרה פוטנציאלית לקשר רומנטי/מיני? אני אוהבת את מה שהבחור ב-00:35 אומר. למה לוותר ככה על חברותם של 50% מהמין האנושי, רק כי אתה נמשך אליו (בפוטנציה)?

svety

New member

למעלה