"עם הטכנולוגיה של היום..."

s h i r k u s h

New member
"עם הטכנולוגיה של היום..."

הקדמה קצרצרה: החברים שלי הכינו ליום הולדת של אחד מהחבר'ה ספר היציאות של שירי, כי כל פעם יש לי יציאה אחרת, שאיכשהו תמיד מפדחת אותי
אז היום היה משהו הכי מפדח בעולם: לפני המסדר ישבנו כל החבר'ה ליד המגרש מסדרים ודיברנו, ופתאום התחלנו לריב בצחוק על 2 המינים ומי יותר טוב. ואז מה יוצא לי? "אנחנו הבנות בכלל לא זקוקות לכם הבנים עם הטכנולוגיה של היום..." אני התכוונתי בכלל להפרייה וכו', והחכמולוגים שביחידה שלי ישר קלטו מה שאמרתי והפנו את זה למיכשור מאוד מיוחד (ויברטור וכו') על מנת להביך אותי. אין צורך לומר שבמסדר כל עשר שניות או אני או חברה שלי מתפוצצות מצחוק ואחרי המסדר כולם ירדו עליי. בקיצור היה מפדח אבל עשה לי לפחות מצב רוח טוב.

Lanni

New member
ואם כבר טכנולוגיה, כנסו תקראו משהו

מעניין (לדעתי לפחות) צבא ארה"ב עובד על מדים בלתי נראים - כלומר מדים שיהפכו את הבנאדם שבפנים לבלתי נראה. נשמע לא הגיוני? אז זהו.. שזה כבר בפיתוח וחלק מזה קיים. המדים האלה גם ירפאו את הבנאדם במקרה והוא יפצע בעצמם, יקבעו נקע אם יהיה ודברים נחמדים כאלה אחרים. אז מה אם לכל מדינות ערב יש פצצות אטום,מימן,כימיות,ביולוגיות וקסאמים.. לארה"ב בקרוב יהיו מדים בלתי נראים!
(בהנחה שהיא תישאר עד אז) ד"א - הערה קטנה - זה לא חומר מסווג בכלל. ארה"ב הציגה אפילו תמונות של האבטיפוס הקיים (הוא עושה הכל נראה לי חוץ מלהיות שקוף - אבל מרפא פגיעות וכאלה)

SimplyMe1

New member
קראתי על זה,ברשת....בוואי נט אם

אנלא טועה...משועממים האמריקאים האלה...

TheWhiteTigris

New member
משוממים?!

את קולטת כמצה אפשרויות הצלחה טמונות במידה ותהיי בלתי נראית באמצע לחימה?!

SANGUSUGA

New member
כן

וכמה דו"צ הולכים להיות... כי אם האויב לא רואה אותי, גם הטנק השועט מאחורי לא רואה אותי, ולא תהיה לו שום בעיה לדרוס אותי בלי לדעת מזה בכלל.

TheWhiteTigris

New member
סביר להניח

שאם הם יפתחו מערכות כאלה, הם גם ידאגו לתיאום בניהם, שכן בשדה קרב זה לא כל חייל נלחם לבד...

Lanni

New member
בדיוק. כל אחד ידע איפה נמצא השני

בדיוק כמו שחיילי יחידות מיוחדות של היום יודעים בכל רגע איפה נמצאים החברים שלהם בעזרת מכשירים מיוחדים לקישור
וכל זה כדי שטנק לא ידרוס אותי בטעות
ובכלל נראה לי שחיילים בלתי נראים לא יפרצו לשדה הקרב ככה סתם.. הם ישמשו לפעילויות מבצעיות מיוחדות סביר להניח

למעלה