עם המוזה בא התאבון לכתוב...והפעם לך קוקי ...מ

עם המוזה בא התאבון לכתוב...והפעם לך קוקי ...מ

קוקלידה זה כבר מותג עיצובי חותמת בצבעים עם אישור מכון התקנים הלבבי כשמה (שהולך לפניה)כן היא: מתוקה מבפנים וגם מבחוץ... תגידו לי תפוזים מה עוד לנו נחוץ? מנהלת פרדס שמדברת בגובה העיניים ברוחב הלב ובעומק הנשמה קוקית מתוקית, החמה החכמה המעניקה כל עת מעצמה , קוקי שלנו שהפכה ממש כבר לשם דבר למעצמה וכמו מלאכית גם קוקית ניחנה בטוב לב ראוי לשבח ולהדר ובלב שאוהב ליצור ולהפוך את עולמנו לטוב יותר לצבעוני יותר לחלומי והכל בהנף לב מכחולה המיוחד הנדיר המושלמי קוקי שלנו מלאכית,נסיכה מלכה אמיתית תודה שאת נותנת לכולנו הרגשה כיפית וביתית תודה על פורום שמעצב לנו את הלב תודה זה יפה נעים ואוהב הרשי לי לתת לך במתנה מילה קטנה מילה קטנה לאישה גדולה.: תודה תודה על אורך הרוח היצירתיות הסימפטיה האמפתייה תודה שזכינו...זכינו בך אישיות נדירה אימפרייה עיצובית אדירה ואת יכולה למלא ליבך באושר ובגאווה כי הפרדס שלך מלא בתפוזי אחווה ומלא בפירות אנושיים זהו פרדס השופע מלאכים ממשיים מלאכים בכתום הנוגעים ברוך ובקסם במילים הרוקמים חלומות בצבעי הצלילים המפזרים מטובם לכולם הצובעים בצבעי אהבה את כל העולם... מעריכה מודה ואומרת לך מקול הלב תודה תודה תודה.. את קוקית אמיתית מדהימה ומקסימה... כל פורום צריך קוקי כזו מיוחדת מכתירה אותך בתואר המנהלת הכי אנושית ולבבית במולדת!!!! מקול הלב באהבה ורד מנדלסון

תודה לך ורד../images/Emo24.gif

ואו, השארת אותי ללא מילים אך הרחבת לי את הלב בכמה מיימדים
באמת שקטונתי. כמו שמלאכית כתבה, אני עושה את זה מכל הלב (או כמו שאת אומרת מקול הלב) ואני מודה על שיש בי את הנתינה הזאת לאחר מבלי לבקש תמורה, מבחינתי התמורה היא החיוך שמתקבל מהמבקש אבל התודה הגדולה מגיעה לך
על כל המילים שכתבת. זה ריגש אותי מאוד. את מקסימה עם כישרון כתיבה גדול
יקירה, שיהיה לך רק טוב
קוקי

כבוד הוא לי להרחיב את ליבך קוקית...

מגיעים לך שדות של חיוכים,תודה על המילים החמות והלבביות, תמשיכי לתת מליבך הטוב ...כי זו תכונה נעלה... מקול הלב ורד

למעלה