עם יד על הלב

דנדוש20

New member
עם יד על הלב

פעם קרה שהתקשרתם למישהו בכוונה וניתקתם? רק כי התגעגעתם ורציתם לשמוע את הקול שלו? מה הדברים הכי מהסוג הזה שעשיתם אי פעם?

נרקי

New member
../images/Emo56.gif

כן.. מתוך געגוע התקשרתי אליו
למרות שזה לא עזר. ככה התגעגעתי אליו יותר
כל זה היה בגיל העשרה שלי
היום הפסקתי ת'שטויות האלה

מיטללל

New member
לא.

היו פעמים שנורא רציתי, אבל תמיד עצרתי את עצמי. רק לשמוע את הקול ולנתק עושה יותר כואב בלב. וזו גם סוג של הטרדה
אני ממש ממליצה לך להימנע. תשלטי על עצמך. רק ככה תתגברי על הכאב לב.

../images/Emo32.gifקטן וחשוב

אתם יודעים מה אני אוהבת בפורום הזה? שאנשים פה אמיתיים. יש כל כך הרבה אנשים מצטדקים ומתייפים שלא קינאו אף פעם ולא היו אובססיבים לגבי כלום בעולם
. אחלה גישה יש פה! אני בעד
איפה תום??

נועם m

New member
חזרתי!!

חחח את מותק- אף אחד לא שם לב
הייתי עסוקה בלהעביר הדרכות פחות או יותר מהבוקר עד הלילה כל השבוע
יחי הציניות- מוזר שאפילו בנט אנשים נרגישים צורך להצטדק... אבל את לא יכולה להגיד שזה כולם. לשמחתנו יש כמה שלא מתביישים להגיד מה שהם חושבים

Paranoid Eyes

New member
לאא

מה משעמם לי בחיים? גם אם ממש רציתי להתקשר למישהו שלא הייתי צריכה, זה לא בשביל לנתק לו את הטלפון בפנים. מזה השטויות האלה....

pain is MY love

New member
לצערי כן..

שתבינו, הבחור טס לחו"ל ואני עדיין חיה בסרט שהוא יענה לי לפלאפון.. אחרי שקלטתי שהפלאפון מנותק עשיתי דבר יותר גרוע בעזרת חברות שלי מהצבא התקשרתי אליו הביתה לא יודעת מה חשבתי לעצמי, הוא טס לדרום אמריקה לפני 5 חודשים... אבל גם בבית לא ענו לי. השארתי בלי כלום...

אממ כן..

אבל זה היה חד פעמי :) חחח מהסוג הזה? גרמתי לחברה שלי להתקשר אליו ולנסות להתחיל איתו ושמתי על רמקול ושמעתי את הקול שלו :) ושוב גם זה היה חד פעמי P:

g a z

New member
נצל"ש..

הוא חבר של בן דוד שלה. בחתונה של הבת דודה הם רקדו קצת יחד, עד שהבן דוד דאג להפריד, כי הוא היה שיכור קצת (קצת הרבה מאוד אפילו), ואולי גם בגלל הקרבה... אחרי שנתיים נפגשו שוב ביציאה משותפת, ולפני חודש וחצי היא הצטרפה אליהם ואל עוד כמה חברים והלכו יחד כולם לים. יש לה ביצים והיא לא תוותר בקלות כשהיא רוצה, אז היא נתנה לו ת'מספר שלה והוא החזיר את שלו. בסופו של דבר, עוד באותו יום הוא אמר שהוא בתקופה קצת מתוסבכת עכשו, ושהוא לא רוצה סתם.... היא לא החליטה אם היא "קונה" את הסיבה הזו, או שזה הבן דוד שלא יאהב את העניין... הוא דווקא לא נראה לה אחד של "כבוד" מהסוג הזה... אם היא תשלח הודעה, סתם לשאול מה קורה ומה הוא עושה בשבת, זה יהיה פתטי ולא לעניין?

מיטללל

New member
חשבתי כמה שניות

ניסיתי להבין איך זה יכול להצטייר כפתאטי. לא הצלחתי... לשלוח הודעה, לשאול מה קורה, זה ממש עדין, ממש בקטנה, שתלך על זה ובלי רגשי נחיתות
בהצלחה :)

אני ממליצה

שהיא קודם תנהל שיחה עם הבן דוד ואז תעשה צעד. זה ממש לעניין וכלל לא פתאטי. לדעתי פתאטי זה לא להישאר עם החשק, ולא לעשות כלום, בגלל שזה "לא לעניין".

o0oSlipKnoTo0o

New member
ממממ

כה... זה כי לא הצלחתי לעצור את הגעגועים לקול :( וגם כי איזה פעם באתי לעבוד על מישהוא בטלפון ואז שכחתי מה רציתי להגיד אז ניתקתי

נועם m

New member
לא.

אבל פעם שלחתי למישהו סמס מתוך מטרה דומה- משהו בסגנון של "מה המצב לא דברנו הרבה זמן". וכמובן שהתשובה שמיד קיבלתי הייתה "מי זה?"
(לא שאני יכולה להאשים אותו, גם אני מחקתי אותו מהפלאפון עד שנהייה לי חשק מטורף לשלוח לו הודעה...) אבל זה הסתיים מצחיק- אני בניסיון לא לפדח את עצמי יותר מדי שלחתי לו "סליחה טעות". הוא כנראה לא קיבל את זה, ושלח לי שוב "מי זה?" אח"כ. על זה כבר לא עניתי לא, ומכה דקות אח"כ הוא התקשר מחסוי, יעני לגלות מי זה!! לזה כבר לא עניתי, ואז הוא התקשר שוב! בפעם השלישית שצלצל לי מחסוי כבר חשבתי שזה בטח מישהו אחר, כי כמה דביל אפשר להיות, ולחשוב שאני לא קולטת שזה הוא?! אז עניתי... וזה היה הוא!!
כמובן שמיד התעשתתי ואמרתי לו: "מה? אהה, זו תום. איזה מצחיק אתה, לא קיבלת את ההודעה שלי? שלחתי לך את זה בטעות! אתה אחד אחרי *** ברשימת טלפונים שלי! לאיזה סרטים נכנסת!"
והוא סתם התפדח, חשב שהוא יצא הדפוק בסוף...
אז זה הסתיים טוב מבחינתי, אבל בהחלט למדתי לקח- לא משנה כמה מתחשק- לא עושים עם זה משהו! זה מסוכן!

Dark Muse

New member
אף פעם לא עשיתי משהו כזה...

נשמע לי די מטופש וילדותי.

L y c a n

New member
קרה וקרה חח

אבל אחרי שעשיתי את זה,הבנתי שזה גם לא מספק את רגש הגעגוע שלי וגם סתם דפוק חח אז הפסקתי עם זה:)

למעלה