עם יד על הלב -

מיטללל

New member
עם יד על הלב -

לדעתכם אתם רכלנים ? מה הגבולות שלכם ? כמה רכילות תופסת מקום בחיים שלכם?

אממ..

לפעמים קצת יותר מידי
אבל הבעיה היא שאני מדבר על דברים שלי שאני צריך לשמור בסוד

נועם m

New member
עם יד על הלב...

אני "מרכלת" רק עם איזה שתי חברות קרובות, שאני יודעת שהדברים לא יצאו מהן... וגם איתן- לא המון. בסופו של דבר יש לנו נושאים יותר מעניינים
ובגדול- אני לא בן אדם של רכילות. לרוב כי זה פשוט לא מעניין אותי. כשאני מרכלת זה לרוב יהיה על אדם/נושא שקשורים אלי (ואז כמובן שזה מעניין
)

comet9

New member
עם יד על הלב

גברים יותר גרועים מנשים במה שקשור ברכלנות..

s h i r a n 1 9

New member
עם יד על הלב...

כשזה קשור אליי אז כן... אם לא קשור אליי או לסביבה הקרובה והחשובה - אז זה ממש לא מעניין אותי. למרות שבתיכון קראו לי ה - 144 של הכיתה (היינו כיתה רק של בנות - 28 בנות בחדר אחד, תבינו לבד..) אבל מאז ועד היום עברו כבר שנתיים... שכל אחד יתעסק בשלו וזהו. שונאת רכלנים ואנשים צבועים. אחלה לילה לכולם...

duduamar

New member
../images/Emo26.gif

כן. משתדל מאוד מאוד לא לדבר דברים מגעילים על אחרים, אלא סתם מידע שגרתי. לא הרבה, לצערי יש דברים שגוזלים יותר זמן
.

Zoharrr

New member
ממש לא הקטע שלי

אני לא רכלנית(אין לי ממש ל מי או עם מי לדבר על אנשים אחרים ואני לא רואה בזה תועלת),אין לזה טיפת מקום בחיים שלי,הם מספיק עמוסים גם ככה.

L y c a n

New member
איך פתאום,

אף אחד לא מרכל.. אז תסבירו לי, איך השמועות מתפזרות???

lb22

New member
כל אחד מרכל

בין אם זה עם חברים שלו ... עם החבר הכי טוב שלו כל אחד מרכל ... לכל אחד יש את הגבול שלו ואת "כמות" הריכולים שלו .. :)

pardoi

New member
עם יד על הלב

אני אוהבת להתעדכן במי עשתה ככה וובלה בלה בלה.... רכילות לא ממש תופסת מקום אצלי בחיים אבל אם אני שומעת משהו מעניין אני חייבת לשתף מישהו שמכיר את אותו אדם....אלא אם כן זה משהו ש-א. ביקשו ממני לא לספר ב-גם אם לא ביקשו אבל אני יודעת שיש סיכוי שזה יפגע באותו אחד אני לא אספר חוצמזה שתכל'ס..אין לי יותר מידיי למי לספר חחחח

ChilD SouL

New member
קורה. כמו לכולם...

זה לא תופס מקום מרכזי בחיי כי...וואלה חיים של אחרים לא ממש מעניינים אותי, אבל כשאנחנו יושבים כמה חבר'ה אנחנו יכולים להעביר ביקורת או לספר על בנאדם X, Y. לא נראה לי שיש בנאדם שלא מרכל, אפילו קצת. זה טבע האדם לדבר על האחר ולעשות השוואות בינו לבנינו\חברים שלנו.

pain is MY love

New member
ת'כלס?

אני אחת הרכלניות... זה כבר מגעיל אותי!
אשכרה מצאתי את עצמי יושבת איזה לילה אחד בבסיס עם שתי בנות ובמשך שעתיים ניתחנו כל פרט ופרט במערכת יחסים ההזויה בין המש"קית ת"ש לעובד רס"ר... אבל זה כי אין לי ברירה! אנחנו בסיס קטן, אין מה לעשות רוב היום אז מרכלים :)

למעלה