עם יכולת כזו מקום 5 אני קונה

רוני 2112

New member
עם יכולת כזו מקום 5 אני קונה

אני חושב שנפסיק לפנטז על מקומות 1-4 אפילו כי עם יכולת כזו מקום 5 תהיה ברכה, אוךי יש קשר ישיר לזה שלא קיבלו משכורות בזמן ועוד חטפו על הראש כשהתלוננו על כך, סתיו מה קורה איתך בנאדם, אתה יותר בחוץ יותר מאשר במיגרש, ??!! מה??????!!! תתקנו אותי אפ אני טועה

AnakondA1

New member
דווקא היום שיחקו יותר טוב משבוע

שעבר. אז אני קונה יכולת כמו שהייתה מול נתניה עם תוצאות מאשר יכולת טובה כמו היום בלי תוצאות!!! אבל יש כנראה אוהדים שלא מבינים זאת ושורקים בוז שהקבוצה שלהם מובילה 1-0 אבל משחקת גרוע.....

רוני 2112

New member
בגלל זה אמרתי מקום 5

אני רואה את מכבי והפועל פ"ת עוקפות אותנו וגם הפועל ת"א בדרך גם לעקיפה,\ אז מה נשאר??!! משום מה אופיר חיים נירדם במשחקים האחרונים , והיו היתה לו הזדמנות טובה להתעורר, ובעט לשמיים

AnakondA1

New member
אופיר חיים בזמן האחרון באמת רדום

אלימלך צריך לתלות את הנעליים אבל אין מאמן שמסוגל להגיד לו ללכת הבייתה.. אבל צריך להיות עם הקבוצה בכל מצב להזכירכם אנחנו(עדיין)במקום השני 3 נקודות פחות מחיפה.

רוני 2112

New member
יש משחקים שעדיין לא שוחקו

ובכלל המשחקים בשבוע הבא, מכבי חיפה יוצאת לטיול קטן, אנחנו אני כבר לא יודע מה להמר ניצחוןתיקו או הפסד, משחקים טוב ומפסידים, משחקים גרוע מנצחים, תיקו זה כבר הפתעה, נכול שאלימלך צריך לתלות נעליים מקסימום בסוף העונה, אבל מי ראוי להחליף אותו(לא רק בתור קפטן)?

מוצארט

New member
למרות ההפסד

אהבתי מאוד את הגישה של גוטמן והפועל למשחק. סופסוף ראינו מהירות, יצירתיות, וקצת חדוות משחק. וייס זז במהירות של צב. אופיר חיים כבר הרבה זמן מטייל לו בעולמות אחרים. מזרחי פיספס בסיטונות. אלעד בונפלד לא מראה אפילו קמצוץ מהכישרון הע-נ-ק שיש לו. קיבלתי היום תקווה מהמשחק!

FISTUK ORGINAL

New member
חברה!מה קרה? מותר להפסיד!

תרימו תראש!מה הפסימיות הזו?שיחקנו טוב היום! והפסדנו !מה קרה?שבוע הבא נצרת מקבלת בראש והחיוך חוזר!

למעלה