עם ישראל-הגזמתם!

אורין18

New member
עם ישראל-הגזמתם!

בצבא אין כזה דבר אשכנזים וספרדים,כולנו ביחד כתף אל כתף.כך גם בסופרמרט ובעבודה.בבית ספר ובאוניברסיטה.כל אחד והדמות שאליה הוא מתחבר בתכנית אם קל לך להתחבר ליוסי או לעינב-זה לא עושה אותך אשכנזי,נכון? אגב,שי בעצמו הוא מעדות המזרח,והרבה מאד בני עדות המזרח לא אהבו אותו... בסיכום הדברים,חברה אחים יקרים,חשבו כמה פעמים לפני שאתם כותבים דברים שאינם צריכים להאמר כלל. עם ישראל מאוחדדדד!

beep beep

New member
ההפקה מלבה את האש העדתית במניפולציות עריכה

שימו לב שבכל פעם שיוסי או עינב אומרים משהו התמונה חותכת לקלוז אפ על שפרה ו/או צבר. זו מניפולציה של קונפליקט

נו כמו שעשו עריכה על הקונפליקט דתי-אתאיסטי.

משעשע ששפרה וצבר נמצאים בשניהם. כנראה שהם לא כאלה "יבשים מתים". בעתיד העריכה תעבור לקונפליקט יהודי-ערבי.

טלטוש

New member
הקיטוב קיים וימשיך להתקיים

גם אני לפני 20 שנה חשבתי שדי כבר אין קיטוב בין אשכנזים מזרחים, מאז הגעתי לצבא וגיליתי שהוא קיים ובגדול. עברו כמעט עוד 20 שנה ואני מגלה שכלום לא השתנה. היכן שאני עובדת, גם אם המזרחי חכם / משכיל נבון, תמיד יצחקו עליו. כל עוד יש מי שמתנשא כי הוא אשכנזי וחושב שהתרבות שלו עליונה תמיד יהיה קיטוב. כל עוד יש אנשים שחושבים שדופקים אותם כי הם שחורים, ימשיך להיות הקיטוב. כל עוד יש אנשים שחושבים שמי שגר באשקלון פחות טוב ממי שגר בתל אביב / רמת גן / הרצליה בדיוק כמו שקורה כאן בפורום - ימשיך להיות קיטוב. אז נכון, היום כבר יש המון ילדים שהם תוצאה של נישואים מעורבים (עיין ערך צבר) אבל אם תשימו לב הם תמיד יציגו את עצמם על הצד האשכנזי שלהם ולא המזרחי... (כי הם יודעים שהיום להיות מזרחי, הופך אותם ישר לסוג ב')

טלטוש

New member
מה אין קיטוב?

אין מלחמה גלויה וסמויה בין אשכנזים למזרחים? אנחנו חיים במדינה אחרת? מה בדיוק שטויות? זה שאתה מנותק מהעולם?

למעלה