עם כבר עסקנו בטרי פראצ´ט..

עם כבר עסקנו בטרי פראצ´ט..

למען האמת זו הפעם הראשונה שאני מתקרב לפורום הזה, דווקא עליתי עליו במקרה כשנתפס לי בזווית העין השם של פראצ´ט בצ´אט, בציטוטים מהפורומים (נקודה לזכות מי שהגה את הרעיון הזה). בכל מקרה, חזרתי לא מזמן מאוסטרליה עם כמה ספרים שהם עיבודים לקומיקס של פראצ´ט (Graphic Novels כמו שנאמר) בכל מקרה אני יודע שבארץ מסתובבים עותקים של The Color of Magic ו-The Light Fantastic, השאלה עם אפשר להשיג בארץ את "Mort" ? בחו"ל כבר קניתי את העיבוד ל"שומרים! שומרים!" (עייפתי מהאנגלית). בתודה, המלך ברק הראשון.

הייזל

New member
בארץ אפשר להשיג את

כל הספרים באנגלית מהסדרה חוץ מ THIFE OF TIME כולל(בתרגום חופשי) "ספר הבישול של נני אוג". אפשר לראות רשימה מלאה של הספרים ואלו שתורגמו במאמרי הפורום.

אולי לא הסברתי את עצמי מספיק..../images/Emo47.gif

התכוונתי לספר קומיקס. יש ספרי קומיקס שהם עיבודים של הספרים של פראצ´ט. אני מחפש ספציפית את Mort, שוב, בגירסת הקומיקס.

הייזל

New member
במילה אחת: אין../images/Emo70.gif

לפחות לא בארץ. אבל אם תפתח ספר של עלום הדיסק באנגלית יש רשימה שלמה של כל הספרים שעובדו לקומיקס או למחזות, רשימה של מפות וכדומה ואני מניחה שאותם תוכל למצוא באינטרנט.

jrhobit

New member
תנסו ב- "עולם הירחונים" של מישל

אם מישהו יכל להשיג את זה, זה הוא.

Dorfl

New member
תשובה

אפשר להזמין את ה-GRAPHIC NOVEL של מורט באמאזון, ומדי פעם אני רואה אחרים בסניפים של סטימצקי. את THE COLOUR OF MAGIC ראיתי לפני כמה חודשים ובטיפשותי כי רבה לא קניתי. היום אני מצטער (קניתי כל ספר אחר של טרי פראצ´ט ועכשיו רק זה חסר, לפחות עד שאני אמצא מישהו שימכור לי את העותק שלו). אתה אולי מעוניין למכור לי את העותק שלך של ה-GRAPHIC NOVEL של THE COLOUR OF MAGIC ? נ.ב: אם אתה מחפש את העיבודים לקומיקסים בעברית - תוותר. לא קיימים כאלו וגם לא סביר שאי פעם יהיו. אם אתה בכל זאת אופטימי חסר תקנה אתה יכול לפנות ל-"כנרת", שמוציאים את הספרים של פראצ´ט בעברית, ולשאול אותם "מה קורה".

Cruvi7

New member
תרגום נורא...

הם לא יודעים לתרגם המפגרים האלו. דוגמה פשוטה: Equal Rites - פולחני כשף.

למעלה