עם כול הכבוד לנכים ואני אחד מכם

maruan

New member
עם כול הכבוד לנכים ואני אחד מכם

למה בשעת חירום זאת בשעת מלחמה ונבוא ונעמיס את עצמנו על הממשלה לא מספיק יש צרות במדינה אני יודע שמגיע לנו תוספת אבל אני לא חושב שהיא כול כך דחופה יש דברים יותר דחופים ויותר חשובים החיילים שלנו עובדים קשה בשביל המדינה וביטחוננו האישי במקום שנבוא ונתרום לצה"ל שיחזיק מעמד שם בשטחים אנו הנכים באים ומכבדים זה לפי דעתי לא יאה בכלל בשעת מלחמה זו אנו צריכים להתייצב לצד הממשלה הם אכן הבטיחו לנו תוספת אבל אחרי שהמלחמה תסתיים לא יקרה כלום לפי דעתי בלי לפגוע באף אחד מכם בבקשה להתחשב בממשלה היא מקצצת מהקיצבאות של הביטוח לאומי כדי לממן את השהות בשטחים אין ברירה אחרת לפי שעה בבקשה בואו נשאר ישראלי חמים אנושיים מתחשבים כמו שאנו היינו ונרד קצת מההמשלה למען ביטחון המדינה וביטחון המדינה בראש מעיינינו ישראל חזקה עם צה"ל חזק חייבים לתרום משהו ולא קטן למען החיילים הנמצאים בשטחים המגינים בגופם עלינו מפני מתאבדים

rina3

New member
הדברים הוצאו מהקשרם

אני מסכימה עם דברי מרואן ואני חושבת שכל אזרח מסכים עמם. אולם טענותי הן לדרך שבה נחתם ההסכם אשר הוצג ע"י מטה המאבק כאילו ניצחון. היה יכול להיות אולי ניצחון קל או השג אילו היו סוגרים את הקצוות עם חתימת ההסכם. ההסכם כפי שנחתם נראה על פניו כבלוף ותרגיל שמטרתו בטוענות שווא ותירוצים כדי לא לממשו בעתיד. זה היה ברור והתרעתי על כך בעבר. הצעתך עכשיו כאילו להדק את החגורה ולשתוק היא יפה מאד לכשעצמה כתרגיל ביחסי ציבור ובאיכפתיות לאומית וכלנו מסכימים שכשחיילים נהרגים , לא נלחמים על כסף. אבל זה הלא מסית את הבעיה ולא מתמודד עמה.

maruan

New member
אני חייב לציין משהו חשוב לצומת לבכם

אני לא בא להגיד לציבור הנכים שיוותרו על זכיותיהם הלגיטמיות אלא אני בא להגיד להרגע קצת לתת לממשלה לצאת מהתסביך ומעלות המלחמה הגדולה אני לא רוצה שתבינו אותי לא נכון אבל יש בחיים האלה סדרי עדיפויות ועכשיו מה שברור אנו חייבים להתייצב כולנו כאחד לצד הממשלה במלחמתה נגד הטירור ולא להעמיס עליה עוד בעיות ומה בנוסף למה ששמעתי אתמול גם חוקרים את ראש הממשלה של ישראל על דברים שלא ראויים לדון בהם עכשיו לא מעניין אף אחד פרשת עמותות כי ביטחון מדינת ישראל בראש מעיינינו בקשר לתוספת אני מאמין שהנכים יקבלו את כול מה שמגיע להם כשהכול יירגע בע"ה רק צריך להתאזר בסבלנות ולא למהר ולא להכביד על הממשלה כי מספיק יש הוצאות בזמן הזה.

יעקב ר

New member
למה ? מה קרה?

קצת תמוה שאתה ממהר לוותר על מה שעדין לא קבלת/נו. נכון שכעת אנו נמצאים בשעת חרום חלקית, עדין הצבא לא מיצה את כל האפשרויות שלו. נכון שצריך לממן את העלות הנוספת שגוררת המלחמה, והיא אכן עולה הרבה כסף. הפיתרון אינו יכול להיות על גבי אלו שמקבלים הקצבות מביטוח לאומי למינהם כולל אנו הנכים . ישנם כמות לא מבוטלת של אנשים אשר משכורתם החודשית היא לפחות כמה פעמים ממשכורתם של מקבלי ההקצבות, ובהם האוצר פוחד לגעת. שר האוצר ונציגיו מתעלם מכל מה שנעשה סביבו ומכל העצות שמופנות אליו. אני תקווה ששר האוצר וראש הממשלה יישנו את ההצעה לקיצוץ בהקצבות הביטוח הלאומי. יעקב ר

swfm

New member
שיקצצו קודם ל...

ציבורים אחרים שכולנו מכירים שלומדים על חשבוננו מקצוע שאין בו תועלת כלכלית. חלקם גם לא משרתים בצבא למרות שפיזית היו מסוגלים לכך. שיבטלו קודם משרות של שרים בלי תיק (גם אם אבסולוטית החסכון לא יהיה משמעותי). ברוח הזאת אפשר להביא דוגמאות נוספות. עד שלא יתוקן העוול הנ"ל אין סיבה שדווקא הנכים יוותרו על תוספת קטנה שהושגה במאבק כה ממושך.

ufra

New member
לדתיים הפאראזיטים לא יקצצו

לדתיי יש הרבה מנדטים. כך שהצדק לא יכול להעשות. חטיבות שלמות של אוכלי חינם ומזיקים חיים על החשבון הציבור העובד והמשרת בצבא. ארץ אוכלת יושביה. אין לנו גם מנהיגים בעלי שיעור קומה שינסו לעצור את הסרטן הזה. הכל סקטוריאלי והכל כיסאות וכדאיניקיות. לכן , בואו לא נהיה נאווים ונקרא לתינוק בשמו. הנכים ימשיכו לא לקבל. עם עם כזה למדינה אין עתיד. נחזור לגולה

swfm

New member
לא חותם על המשפטים האחרונים...

יאוש והכרזה על ירידה מהארץ אינם דרך נכונה להתמודד. אני גם לא בטוח שיקבלו אותך בזרועות פתוחות בחו"ל בתקופה הזאת. לעומת זאת אני מקבל את הקביעה שיש כאן בעיית מנהיגות כרגע. צריך להאבק באמצעים דמוקרטיים לחיזוק שלטון חילוני שיקצץ בהדרגה את הקצבאות והפריבילגיות של "תורתם אומנותם". אפשר להרחיב עוד, אך זה לא הפורום.

למעלה