עם כזאת תחזית - צריך משהו מקורי -

ody cohen

New member
עם כזאת תחזית - צריך משהו מקורי -

די, אני לא מתכונן לוותר על רכיבת שטח בסוף שבוע רק בגלל שגשם ובוץ בכל מקום. עד כאן
.
אני מתכוון לנסות לרכב על החוף - אומרים שהגשם עושה טוב לחול. איזה חוף? אולי מקיסריה עד הבונים, אולי ווינגיט-דרומה (המסלול של הדס ודרור), אולי אכזיב-צפונה. מה שבטוח, יהיה קר ורטוב וסוער - כיף
.
מי רוצה להצטרף לניסוי? אני לא אחראי לתוצאות
מי יכול להמליץ על מסלול כזה או לתת עצות, לאחד כמוני שמעולם לא רכב על חול?

gilgilm

New member
עודד שלום, בספר הראשון של אלי סט

ישנה הצעה לטיול מעגלי התחלה בחניון נחל תנינים רכיבה עד ג'סר א-זרקה לכיוון בריכות הדגים של מעגן מיכאל ולאורך החוף צפונה עד נחשולים וחזרה. בקיצור רכיבה ממש על קו המים.

צחי נ

New member
../images/Emo5.gifלאאאאאאאאא אחד גדול

מניסיון אחרי הגשם כל הביוב של ג'יסר שזורם לים עולה על גדותיו אחרי הגשם וכל הרכיבה במקביל לג'יסר היא בשלולית יותר נכון אגם של צחנה וגועל

איתי נ

New member
ועוד לאאאאאאאא

כמה שינויים בשטח (גידור, מחסומים וכו'). כדאי לבדוק אם הטיול אפשרי במצב הנוכחי. שמורת נחל תנינים - בתשלום. כניסה מכוון ג'יסר. לא ברור לי אם אפשר לחצות לכוון בריכות הדגים. ש"ג במעגן מכאל לא ידידותיים לרוכבי אופניים.

כמו עוד כמה מסלולים של אלי סט

ראה למשל המסלול של בקעת בית צידה נדמה לי מספרו הראשון. באתי לשם בקיץ והכל מוצף. פגשתי שם פקח של רשות שמורות טבע, הראתי לו את מפת המסלול והוא אמר לי שהמסלול הזה בחלקו הגדול פשוט לא קיים ו/או אסור לרכיבה.

ody cohen

New member
מה עם רכיבה מאכזיב לראש הנקרה?

או מעתלית לדור? הים יהיה סוער, גלים של 3 מטר - מראה מרהיב - השאלה אם רכיבה אפשרית, בגלל הרוח החזקה. צריך לנסות פעם, לא? מקסימום חוזרים עם הזנב בין הרגליים.

natyh

New member
מאכזיב לראש נקרה

סללו שם כביש אם תתעקש תוכל לרכב על חול בחלקים מסוימים לא מאד עביר . עתלית דור עדיף רכיב כמעט כל הדרך ובדרך כלל תמצא שם גולשי קייט עם באגי מיוחד : העונים לשמות סלבדור ועופר ובעבר החלא רחוק גם אני . תיאלץ לחצות את הנחל וקצת ביוב הגולשים בדרך כלל שם בימי שישי מחזה מרהיב , גולשים על החול , אחריהם הכל רכיב , ויופי של מפרצונים וחופים ,מקום יפהפה , אפשרות טובה נוספת אך עבירות קשה שביל לאורך הדיונה בקיסריה מאגני החימצון למיטב זכרוני ,דרך במפים סוף הדרך עד לים . בכל מקרה דודו בייק מארגנים רכיבה בבור בבארי ראה האתר שלהם ביום שישי סביבות 8 . תיהנה נתי

shesek75

New member
רכיבה על החוף

כש יש סערה בים אתה בקושי יכול לעמוד על חוף ורוח נורא חזקה מעיפה עליך חול אז שקול שנית

kaitz

New member
עודי-מסלול ליום בוצי

עודי שלום ממליץ בחום על המסלול וינגייט דרומה וצםונה בתוך השמורה ומסביבה אם תרצה פרטים מדויקים כולל מקום מצוין למרק חם צלצל אלי 055728777 להתראות שלמה אורבך

imeilik

New member
טיול חוף - עתלית לנחל דליה ../images/Emo39.gif

רכבנו שם בשישי שעבר, היה גדול. אמנם לא היה גשם אבל מבחינת הרכיבה זה יכול רק לעזור, לא יודע איך תרגיש עם הקור והרוח ... בכל אופן, הנה שרשור ההדעות בפורום וגם דף הטיול

arnonke

New member
מה דעתך לרכב לחרמון

אפשר לתרגל בלימות פתע בידירה למג'דל שמס ולקנח ברחצה בברכת רם ואיזה גלידה טובה במס'עדה. והאמת אפשר גם סתם להשאר בבית ולהסתכל בגשם דופק על החלון עם כוס שוקו חם

למעלה