עם כל החיבורים של הסלבס מחול

michaly1984

New member
עם כל החיבורים של הסלבס מחול

כמו שהיום קראתי על קמרון דיאז ואיזה ישראלי חתיך, ובר רפאלי שהייתה עם דיקפריו- דנה פרידר לא הייתה מתאימה לרובי?? אני חושבת שזה ה-שילוב הכי טוב כי היא פשוט מהממת בדיוק כמוהו! יש לכם הצעות אחרות??

starit2

New member
הוא בטח היה שמח

למרות שהוא פרפר ובטח היה נעלם לה די מהר... אבל אין מה לומר, היא באמת מדהימה. אני הולכת לראות אותה בפסטיגל עם אחי הקטן והוא כל היום מסובב את הדמויות שלה באתר של סקצ'רס ופליקס ומוריד תמונות חחחחחחחחחח בהחלט מהממת,אבל רובי יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berliner star

New member
חחחח מה../images/Emo35.gif

באיזה הקשר זה?
אבל גם לי ניראה שהם היו מסתדרים
היא מתוקה וכייפית כזאת, ומאוד מצחיקה

Lilush93

New member
דנה פרידר- אחת השנואות ביותר עלי../images/Emo11.gif

היא באמת אישה שלא יודעת למה, יש לי רתיעה ממנה , היא נראת לי צבועה,פלסטיקית שלא יודעת לרקוד ועם רמת משכל של אטב כביסה
אני חושת שרובי לא צריך רק מישהי "מהממת" כמו שאמרת אלא מישהי עם אופי וקצת שכל בראש. את חושבת שהם מתאימים רק בגלל שהיא יפה וזהו. לא היתי רוצה שלרובי תיהיה בת זוג שאני שונאת וגם עם אופי לא ממש טוב שכבר מה
היא משדרת... חשבתי הרבה זמן על שרה צ'אלק( היא משחקת את דר' ריד בסקראבס, אם מישהי רואה את הסדרה- אני כמעט בטוחה שהיא תסכים איתי
) היא ממש שטוטניקית כזו , מצחיקה, חמודה , ויפה בנוסף להכל

starit2

New member
שטויות במיץ עגבניות

כדי להיות שחקנית טובה צריך אינטלגנציה ויש סיבה למה כול חברה חוטפת אותה כי יש בה משהו מיוחד-אין מה לעשות אני לא מכירה אותה אישית אבל אני בטוחה שהיא אדם חכם בנוסף לזה שהיא יפהיפיה

Berliner star

New member
אני לא חושבת

שצריך אינטילגנציה בשביל להיות שחקן אבל.. דנה פרידר מצחיקה אותי מאוד, רואים שיש לה שכל
וחוץ מזה, לילוש, גם רובי אמר שחשוב לו האישיות- האישיות של שדיים מאסיביים
חחח סתם.. אבל הוא נתן כמה דוגמאות של בנות מטומטמות שהוא יצא איתן, והוא אמר שאולי בהתחלה אפשר להסתדר אבל הוא לא יכול להמשיך קשר עם מישהי בלי שכל. כמו שצריך

Lilush93

New member
זכותי לחשוב ככה../images/Emo70.gif אני יכולה לפסול את דעתך גם

איים פיסד אוף

למעלה