עם כל הכבוד להפועל ב"ש

pentagon89

New member
עם כל הכבוד להפועל ב"ש

שאנחנו (הפועל ת"א) שיחקנו נגדכם בוסרמיל פשוט עשיתם בושה לעצמכם.. אוהד הפועל ב"ש זרק 3 אבנים על האוטובוס הסעה של הפועל ת"א וניפץ חלון.. אחר כך התחילו מכות וכאלה.. נראה לי אתם הקבוצה האדומה היחידה שלא מתאחדת איתנו.. אנחנו עם אותו צבע וסמל וזה מה שאתם עושים? אנחנו התאחדנו עם הפועל חיפה וירושלים.. בושה לצבע האדום

eladhagever

New member
אנחנו מביישים את הצבע???

מכבי ת"א שונאת את מכבי חיפה, ב"ש שונאת את מכבי ת"א, אבל את כולם מאחד דבר אחד: כל הליגה שונאת את הפועל ת"א!!!!

T3k

New member
יש חוקים

בדיוק כמו שאלעד אמר אני בתור אוהד מכבי(ת"א) שונא את מכבי חיפה וב"ש שונאת אותנו אבל מה שמאחד את מכבי ת"א והפועל ב"ש זה השינאה להפועל ת"א!!!!!!!!!!

gozo4

New member
../images/Emo123.gifמתי שהפועל תל אביב תבוא לבש

תרגישו מה זה אירוח של אוהדי הפועל באר שבע

LdoctorJ

New member
ראס-מי!!!! מה זה?....

מה זה להתאחד עם הצבע? כל קבוצה היא משל עצמ ואין קשר לצבע או לשם המועדון!! סתם שטויות

pentagon89

New member
יש קשר!!

מאוד.. מצידי תשנאו אותנו.. אני רק יכול להגיד שאתם מביישים ת´אדומים.. ועוד בושה מה שאמרתם "להתאחד עם הצבע הצהוב"..אתם נראה לי בכלל לא אוהדים רציניים אין עם מי לדבר פה

Papito

New member
שלום כאן זה המנהל

נאלצתי למחוק כמה וכמה הודעות עקב שימוש בשפה בוטה אני מבקש לשמור כאן על שפה נאותה ורמה גבוהה של הפורום יום טוב לכולם ובהצלחה להפועל יום שבת

XSuperKi11erX

New member
בסדר../images/Emo47.gif

אבל יש כנראה אוהדי הפועל באר שבע מסויים שצריכים ללמוד לשמור על רמתם

רסמי

אתם הפועל...אתם לא תבינו את זה אה? אתם צריכים להתאחד איתנו(הפועל ת"א) לא קשור אבל אתם בין ה3-4 מגרשים הכי אלימים בארץ... 1.אתם בבאר 7 2.שכונת התיקווה(בעעעעעע) 3.אשקלון..(יש שמע דקירות באלגנים..) 4.טדי,וכל מגרש בליגה הארצית והלאומית וכל אלה...

Papito

New member
אריאל ניו יורק

אתה יכול לטעון כל מיני טענות אבל לטעון לאלימות כשאתה אוהד הפועל ת"א זה קצת פאתטי

simply red

New member
לפי דעתי זה צביעות

לדבר אלינו כאלימים וכקהל פרימטיבי ועוד מקבוצה שהקהל שלה מסיט לאלימות כלפי שחקנים ועסקנים בכדורגל. ועד מקהל שהוציא שירי זימה והסתה כלפי בית שאן, כפיר אדרי ועוד....

pentagon89

New member
כן..

אבל אנחנו זורקים אבנים על אוטובוסים ומכוניות?? ותראה את הטיפשות שלכם.. אחד אמר שהוא מתאחד עם *כבי תל אביב.. מה שאתם אומרים זה ש*כבי אומרים הפועל ז*נה זה לא משפיע עליכם נכון?

eladhagever

New member
ואנחנו שורפים כיסאות?

אוהדי הפועל ת"א הם הכי חוליגנים שראיתי!!!

pentagon89

New member
חחחח שורפים כיסאות

אנחנו לא שורפים כיסאות מתוך כוונה לשרוף כיסאות!! אנחנו מדליקים אבוקות ושמים אותם על כיסא אז נשרף הכיסא.. גם בית"ר ו*כבי חיפה ותל אביב עושים אותו דבר.. וגם הקבוצה ה*הובה שרשומה לך בחתימה עושה אותו דבר רק יותר גרוע.. אז מה אתה אומר שאנחנו חוליגנים?

Papito

New member
אני אומר

שזה מעשה מטומטם לשרוף כסאות כי במקום להשקיע את הכסף בטיפוח המועדון הם משקיעים אותו בשיפוץ בגלל שכמה מטומטמים הורסים

pentagon89

New member
תאמין לי גם עגיב

וסגול (תאומים מלשן אז אין מה לדבר עליו) מוכנים שישרפו כמה כיסאות כדי שתהיה אווירה כמו בדרבי..

blueman1

New member
הקיצר אני לא מבין על מה הויכוח

כל אוהד יאהב את הקבוצה שלו. לא צריך אחווה מסויימת בין האוהדים וזהו.

למעלה