עם כל הכבוד לפן, יש לו יריבים במשקל הקל....

2המרפא

New member
זה לא רק זה

זה גם עניין של כסף הם שניהם כוכבי ענק ביפן ומרוויחים הרבה יותר ממה שהם ירוויחו בUFC. לכן לUFC אין שום עניין להתחרות בזה מה גם ששניהם לא יביאו רייטינג

favor

New member
אמרת הכל

חוץ מזה שמנצח בין קנפלו להוארטה הוא בהחלט יריב ראוי.

favor

New member
עם כל הכבוד לפן

הוא עדיין לא הגיע לרמה שבכלל נתחיל לחשוב שאין לו יריבים. לכולם יש בכל מקום.. גם לסילבה וגם ל-GSP.

talhorm

New member
יריבים יש, לא חסר, זאת הדוויזה הגדולה בעולם

אבל אני לא חושב שגומי טוב יותר מפן, למרות שזה לא מה שאמרת, אני פשוט חייב לשתף את זה, שאני שונא שאנשים מדרגים את גומי מעל פן, במיוחד שפן ניצח את גומי בהכנעה בעבר. אמרתי את זה לא ממזמן, שלדעתי אאוקי נגד פן יכול להיות קרב שלא נראה בMMA, שני הלוחמים הכי גמישים בעולם.

mmamaniac

New member
קודם כל ניראה לי שלייט הביוויט יותר גדולה.

שנית כל המון כבוד לפן ..בוא נגיד שלא סתם אומרים שהוא הלוחם הכי מוכשר בכל הזמנים.. ות'אמת הוא באמת מוכשר ומפתיע בכל קרב..הוא הכי לא חד גוני..למשל קוטור זה איש של היאבקות..טיטו הטמבל יודע רק גראונד אנד פאונד.. סילבה תותח בקלינץ'...והבחור הזה פשוט כמו זיקית כל קרב הוא משו אחר..עוד דבר קטן...אני בטוח ששניהם לא היו עומדים שלוש סיבובים שרק שהיה קוטש להם את הצורה..וזה מכעיס אותי שיש דירוגים שהם מעל פן..

favor

New member
זה יכול להיות דיון מצויין

"מי החבילה השלמה?" אני חושב שיש כמה לוחמים מעטים כיום שיש להם "הכל". השילוב המושלם של יכולות קרקע עם יכולות עמידה ברמה הכי גבוהה שיש ולדעתי היחיד שעד כה חיסל את רוב המתחרים שלו בטופ 10 זה GSP. אנשים מתחילים לשכוח אבל טריג וג'ייסון מילר כיום טופ 10, שרק, פן ויוז תמיד היו בטופ, וקארו וקושצ'אק היום בכל דירוג טופ 10.. בגלל זה עבורי הוא ה-P4P מס' 1 בעולם למרות שאני שונא את הדירוג הזה.

Burger4

New member
gsp כבר לא תותח בעמידה

לפחות מאז ההפסד לסרה כל קרב הוא לוקח לקרקע מכיוון שהו איודע ששם הוא הכי טוב והוא מפחד לקבל KO בעמידה. זה לגיטימי, אבל בגלל זה GSP כבר לא תותח בעמידה, יש לו פחד מסויים

למעלה