עם כל הכבוד לקולינריה אליטיסטית

chen sahbak

New member
עם כל הכבוד לקולינריה אליטיסטית

לפעמים אני מרגיש שאני חייב לתת רגע של כבוד לשורשים....
 

chen sahbak

New member
למען האמת,

לגבי החומוס הספציפי הזה אני אצטרך לשאול את מר סעיד מעכו (החומוס הכי טוב שאכלתי, ואכלתי בהמון חומוסיות) אבל בשמחה אצרף לך לקראת הערב מתכון חומוס שיש לי
 
אולי נעלה את סעיד לפורום?

מעולם עוד לא הכנתי חומוס והחומוס הבייתי שאכלתי לא היה משהו בכלל וממש אבל ממש בא לי לעשות חומוס אמיתי ששוה את המאמץ.
 
למעלה