עם כל הקושי שבדבר הפתרון לרציחות ולשחרר את זה,זה חמלה

AEOLIAH

New member
עם כל הקושי שבדבר הפתרון לרציחות ולשחרר את זה,זה חמלה

אני יודע שזה יישמע קשה מה שאני הולך להגיד אבל זה להיות בחמלה כלפי המחבלים, אני לא מדבר על לרחם עליהם אלא להבין מדוע הם מגיעים למצב שהם רוצחים מה הביא אותם למצב הזה, וכדי לשחרר את המקום הזה שלא יהיו יותר רציחות מה שצריך זה להיות בחמלה ולהבין מה גורם למישהו לרצוח ולעזור לו להגיע למצב שהוא לא יירצה לרצוח.

בדכ זה בא מתסכול משינאה עצמית וכו ובזה צריך לטפל אני מאמין שעם ישראל יש לו עוד דרך רבה לעשות וצריך להיות בחמלה כלפי עזה ולא אני לא מדבר על לתת להם כסף ותרופות ואוכל וכו אלא להבין את הנושא הפסיכולוגי שלהם והשינאה ולבוא ולחבק אותם..

אולי עוד 100 שנה יגידו עלי שאני חזיתי את העתיד אני לא יודע אבל לדעתי זה הפתרון לכל האלימות שיש בעולם לגלות חמלה עבור האדם האלים ולעזור לו להחלים מהמלחמה העצמית שיש בתוכו.

חמלה מחלה מלחמה.

אני לא אחבק מחבל אני מוכנה אבל לעזור לו לפוצץ את עצמו

אם הוא יבקש יפה
ואני לא מסכימה עם הפיתרון שלך ולגבי מדוע הם ככה זה די ברור חינוך מהבית ומהסביבה הקרובה.

רותי 11

New member
המקום שהם נמצאים בו הוא חושך

ולנו אסור לתת לאותו חושך לגעת בנו
לעזור להם זה לשלוח אליהם אור ולאחר אותם
איתנו באותו אור להחזיר בחושך לא עוזר

AEOLIAH

New member
לא אמרתי לתת לחושך לגעת בנו.

אמרתי שהמדיה אינטרנט עיתונות רדיו טלוויזיה וכו צריכה לשדר לאותם מחבלים מסרים של אהבה וחמלה רק דרך אהבה וחמלה הם ייצאו מהמקום הזה.

צריך לבדוק את הנקודה ממנה הם מגיעים את נקודת השורש הפנימית הנפשית הפסיכולוגית ומאותה נקודה צריך לשדר להם אהבה וחמלה ברגע שייתיחסו אל אותה נקודה שממנה מתפרץ האלימות רק אז נוכל לרפא אותם

רותי 11

New member
לא אמרתי שאתה אמרת את זה

ולשלוח אליהם אהבה או חמלה זה התפקיד
שלנו לא של התקשורת

AEOLIAH

New member
אנרגיה זה לא מספיק

התקשורת צריכה לשדר יותר חמלה ואהבה למי שיש לו רצון לרצוח כי זה נובע משינאה עצמית, בגלל שאין דגש על חמלה ואהבה בעולם המערבי בתקשורת באינטרנט בטלוויזיה ברדיו וכו יש אלימות. והיא מתגברת כל עוד החברה לא תשים יותר דגש בנושא הנל.

צא מהאשליות זה לא הולך לקרות

כל הרעיון של התקשורת ( והאינטרס של מי שממנים אותה), היא דגש על הרע ועל הפחדה החלשת נפש האדם הפיכתו לחסר תקווה בעל תדרים נמוכים הרי קשה לקום מחדש כשמתיכים את זה לפנים וגורמים למציאות להראות כך. למה שהם ישנו את הקו שלהם עכשיו? ( האילומינטי גם בעיקרון בונים על מלחמה לפי מה שהבנתי). אז תשכח מזה
זה תלוי באנשים לא בממשלה, לא בתקשורת לא אף אחד שתעשה לו אני מאשים. בזה אני חושבת שרובינו נסכים ( אולי לא על הדרך...)
אבל אהבתי שאתה מנסה לחשוב על פתרונות .

אלא אם כן תיקח אליך את המושכות ואולי תיצור ערוץ חדשות

אלטרנטיבי
פעם שפיריתוש שנעלמה מהפורום ( בוגדת), אמרה שבעתיד יהיו חדשות כמו שדיברת עליהן. יותר מאוזנות ( יהיה גם שלום עולמי אז זה יעזור לחדשות טובות
). אבל... לפני ההתחלה החדשה יהיה את המעבר ביניים הזה שכבר כתבתי מה לדעתי הוא כולל. ותמיד טוב להתחזק באמונה ובביטחון .
יום טוב

AEOLIAH

New member
החדשות בעתיד הרחוק

יישדרו יותר חמלה והם לבד יבינו שזה המסר שצריך לשדר לעולם כדי שיהיה שינוי, ולא לחכות שמשהו בחוץ ייקרה אלא שמשהו בפנים ייקרה.

AEOLIAH

New member
אני מאוד מחובר למציאות לכן אני הולך לעשות בוטוקס בקרוב

מאוד מודע לאיזה עולם אני חי ומה חשוב פה אני כבר לא חי באשליה שהעולם הזה כולם אור של נשמות טובות וכאלה ההפך אני יודע שאני חי בעולם מלא אגו ואכזריות וכו.

למה שהם ישנו את הקו חשיבה שלהם? כמו שאני שיניתי גם שאר העולם יבין שהפתרון הוא חמלה וואהבה זה עיניין של זמן אם לא עכשיו עוד 100 שנה,מה שאני אומר ייקרה בעתיד הרחוק אני מהדורות הבאים שיבואו שהאנושות עדיין לא בנויה לעכל..באתי מוקדם מידיי.

זה בסדר.

AEOLIAH

New member
רותי את דיי סותרת את עצמך

מצד אחד את אומרת שעם ישראל סובל כי הוא לא עושה את התפקיד שלו וזה להיות אור לגויים ומצד שני את אומרת שהתפקיד של הרוחניים זה להיות אהבה וחמלה ולא של התקשורת = העם.

מה זה התפקיד הזה של להיות אור לגויים בדויק אם לא להיות אהבה וחמלה..?

אומרים שזה כדי להראות לגויים שיש בורא אחד בעולם

שיכירו את הבורא
שהרי יהודים אמורים תיאוריתית להיות עבדי הבורא.

AEOLIAH

New member
את טועה

תקראי את מה שכתבתי זה לקוח מתוך אתר שמפרש את הפירוש הפיזי ולא הרוחני לה זה אור לגוים.

הפירוש שאת נותנת שייך לעולם הישן,אין בו שום מקום להתקדמות למקום חיובי ובונה, במה זה יועיל אם כל העולם יכיר את הבורא של היהודים אם לא יהיה מעורבות של חמלה ואהבה בעולם?

העולם הרוחני מכוון את העולם הפיזי להגיע למצב של שלום ,חמלה ואהבה, זה היעוד פה,להפסיק ליצור קארמות של סבל וכאב ולחיות מתוך אהבה ולחיות מתוך אהבה זה רק כאשר יש חמלה שלום ואהבה בעולם.

מאחר שלדעתי מדובר באירוע רוחני דתי

לא נראה לי משנה אם נמחול להם או לא. וגם אם כן לדעתי זה לא מה שישנה את מהלך האירועים. אבל זו רק דעתי אני סבורה שיהיה יותר לעזר אם כל אחד יתפלל על הגנת ישראל והעם היהודי ויבקש רחמי שמיים כדי שמידת החסד תגבר על מידת הדין המשתוללת כרגע ולבקש לבטל גזירות על עם ישראל

תמיד היו גזירות בשמיים על עם ישראל וגם התבטלו הרבה מן הגזירות דרך תפילה ובקשת רחמים

למעלה